Despre cum tv8 manipulează în privința ședinței CSM

1) CSM: Pentru corecta informare a publicului și pentru informarea directă, Consiliul Superior al Magistraturii invită autorul investigației jurnalistice la ședința plenară din 18 iulie 2017, la ora 10:00, unde va fi pusă în discuție cauza respectivă (vezi aici).

2) tv8 (Lucinschi-Morari TV): Mariana Rață chemată la CSM. Jurnalista a fost mustrată de pentru investigația sa (vezi aici).

Astăzi, după cum a fost lansată INVITAȚIA, jurnalista Mariana Rață a participat la ședința CSM cu privire la examinarea conținutului din investigația publicată pe siteul anticoruptie.md

Din păcate, reporterul tv8, care este și coleg de serviciu cu Mariana Rață, a reflectat doar despre nemulțumirea membrilor CSM în privința menționării în investigație a unui judecător care nici pe departe nu are atribuție la cele relatate de către jurnalistă.

Mai mult, după discuțiile de la ședința CSM, Mariana Rață și-a recunoscut gafa, iar după ședință a editat investigația și a exclus numele judecătorului vizat absolut neîntemeiat.

După cum puteți vedea și în videoul publicat e tv8, Rață nu a fost mustrată pentru faptul că a scris o investigație despre judecători, dar a fost criticată pentru faptul că a denigrat un judecător absolut pentru nimic.

Însă, cu părere de rău, tv8 manipulează și scrie că Rață a fost mustrată anume pentru investigația despre judecători.

Acesta este un post profesionist, administrat de un grup de jurnaliști? Pfff! Minciuni!

Distribuie acest articol