De ce Maia Sandu cheama la proteste, dar nu vrea sa poarte raspundere?

Maia Sandu si-a chemat oamenii la proteste, insa pentru care ea nu va purta niciun fel de raspundere. Potrivit liderului PAS, protestul de duminica nu va avea organizatori si fiecare participant va fi pe cont propriu.

Potrivit unor informatii publicate de Eugen Luchianiuc (vezi aici), la protestul de duminica vor fi prezenti si membrii extremisti din Antifa, care sunt condusi de Grigore Petrenco. Astfel, luand in considerare metodele violente si grosolane de protest ale organizatiei extremiste, deja ne putem astepta la anumite provocari si, nu-i exclus, chiar violente stradale, inclusiv cu fortele de ordine.

Sursa citat mai spune ca Petrenco a fost chemat la sediul PAS chiar de Maia Sandu, care a coordonat cu acesta protestul de duminica, dar a solicitat si organizarea oamenilor din teritoriu.

Este de mentionat faptul ca Petrenco a fost vazut de mai multe ori la Propadanga Nataliei Morari, iar recent jurnalista a fost cu Maia Sandu la Bruxelles, acolo unde chiar a vorbit de la tribuna Parlamentului European.

Impreuna cu Maia Sandu a fost si aparatoarea lui Petrenco, respectiv avocata Ana Ursachi, care este data in cautare pentru tentativa de omor si escrocherie:

Ana Ursachi a fost vazuta la protestele lui Petrenco, dar si la cele ale PAS, DA si PSRM:


Potrivit agendei de pe Provesc.eu, care este publica, duminica alturi de Maia Sandu vor fi si oamenii lui Renato Usatii, iar azi la ora 12:00 urmeaza sa-si anunte participarea insasi Grigore Petrenco, liderul Antifa, in prezent el fiind si liderul Partidului “Casa Noastra Moldova”.

Printre coordonatorii protestului ”fara organizatori” va fi si Natalia Morari, care a fost vazuta dand indicatii si la protestele anterioare ale DA, PSRM si PN:

Astfel, dupa cum puteti vedea si singuri, protestatarii din 2015-2016 se reunesc, iar duminica vor striga impreuna impotriva votului uninominal, dar si impotriva guvernarii proeuropene.

Aceste scule ale Rusiei, dintre care unii se recomanda ca fiind europeni, fac jocul Kremlinului, iar o parte din electoratul de la noi crede ca asa si trebuie sa fie, ca asa ar fi mai democratic. Ei bine, sa fie democratie e ok, dar sa fim resubjugati Kremlinului.. nu e bine deloc!

Veti grija ce faceti duminica!

Distribuie acest articol