De ce BOP-ul lui Barbarosie este unul cu dedicatie?

Barbarosie, care este mayasi pe linie orizontala si verticala, cu rude aflate includiv in comitetul de conducere al Partidului Solidaritate si Actiune, a prezentat astazi un nou barometru fals al opiniei publice. Despre cat de calitativ este BOP-ul puteti citi aici.

Daca sunteti atenti la imaginea de mai sus, 3 din cei prezenti la vociferarea barometrului sunt mayași daruiti cu trup si suflet. Probabil si persoana din dreapta lui Barbarosie este mayaș, dar nu pot spune nimic despre el. Nu-l cunosc.

BOP-lui prezentat astazi, care a aparut imediat dupa sondajul [imas], vrea sa arate cu totul alte cifre in privinta /pas/ si PPDA. Evident, au fost desenate grafice care bucura inima “opozitiei”. Dar, cel mai important si grav, se vrea si manipularea datelor in partea Partidului Democrat din Moldova.

Astfel, Barbarosie si ceilalti mayași au redus din succesul electoral al PDM. De ce? Pentru a spune la alegeri ca PDM a obtinut mai multe voturi prin manipularea buletinelor de vot si prin fals.

In sensul identificat mai sus, pentru ca este unul vadit si vizibil, Barbarosie o sa mai prezinte lunar astfel de BOP-uri false, pentru a pregati terenul noilor proteste post-electorale organizate de Maia Sandu, Andrei Nastase, Igor Dodon, Renato Usatii si ceilalti parteneri protestatari.

Ce fac Barbarosie, Igor Botan si Ciobanu, insii din imaginea de mai sus, stirbesc increderea oamenilor in orice sondaje de opinie si BOP-uri. Datorita lor, deoarece fabrica sondaje cu dedicatie, electoratul este lipsit de dreptul sa cunoasca realitatea din zona politica. Pacat.

Mentionez ca, dl Barbarosie era pe vremuri un om care prezenta sondaje reale, respectat si stimat in randurile specialistilor, insa acum a ajuns sa fie un executor al comenzilor venite din Penitenciarul nr.13, Frankfurt si Kremlin. Cu regret.

#Înainte #maiavețioșansă

Distribuie acest articol