Cum este explicata agresivitatea ProTV impotriva familiei Sor?

Mai jos puteti vedea “stirea” celor de la ProTV Chisinau, despre cum Jasmin a cantat in limba romana la un concert in Baku:


Astfel, in loc sa o incurajeze pe cantareata rusa pentru gestul ei extrem de frumos, cei de la ProTV au ales sa verse peste familia ei tot veninul acumulat in glandele Lorenei Bogza. Da, Lorena are un interes aparte, iar agresivitatea postului impotriva familiei Sor se explica prin faptul ca primarul de Orhei a pus capat mafiei de la cariera patronata de sotul realizatoarei TV.

Dupa cum am scris anterior, ProTV nu rateaza nici macar o ocazia sa-l pleoftureasca pe Sor, iar acum a trecut deja chiar si la atacul impotriva familiei acestuia, ceea ce este urat si neprofesionist. Probabil pentru jurnalistii Pro-ului asta se numeste jurnalism, insa eu observ o razbunare oarba si la comanda Lorenei.

Ca sa aveti un tablou la concret despre cum Pro-ul ataca tot ce face Sor, este suficient sa urmariti “noutatile” despre realizarile concrete din Orhei. Sa stiti din start ca majoritatea sunt absolut negative si cu rea-intentie.

Revenind la titlul acestui articol, vreau sa va spun ca Pro-ul este ca activitatea unor parlamentari moldoveni. Parlamentarii distrug lucrurile bune prin formarea comisiilor speciale, iar ProTV strica tot pozitivul cu o doza nebuna de negativ. Stitlul lor este mai degraba unul de cancan, in loc sa aiba o atitudine de sursa media serioasa si credibila.

Lorena, lasa lupta, pentru ca nu o sa castigati nimic atacand si familia Sor!

Distribuie acest articol