Copiii din Brănești se bucură din plin de un nou teren de joacă

Gradinita din satul Branesti, raionul Orhei, a fost dotata recent cu un nou teren de joaca, iar copiii de la aceasta institutie prescolara acum se bucura din plin de frumosul cadou.

Inzestrarea gradinitei cu un teren modern s-a datorat proiectului Uniunea Orheiul Vechi, acesta fiind lansat in toamna anului trecut la initiativa lui Ilan Sor, primar de Orhei si lider de partid.

Dupa cum informeaza pagina oficiala a partidului (partidulsor.md), in curand Uniunea va realiza si alte proiecte in localitatile raionului, iar cererile de aderare sunt tot mai multe. Totodata, este mentionat si faptul ca proiectul vine sa rezolve problemele identificate si inaintate spre solutionare de catre localnici, iar sursele financiare sunt din contul Uniunii in proportie de 100%.

Dupa exemplul Branestiului, unul excelent, eu sperca tot mai multe localitati vor intelege cum sa nu rateze oportunitatile oferite de anumite partide politice si de fondurile nationale/internationale. Asa cum am mai scris-o, culoarea politica nu trebuie sa conteze atunci cand toata localitatea trage foloase, iar locuitorii sunt beneficiarii directi.

Mai jos puteti vedea si cateva fotografii de la inaugurarea noului teren de joaca, eveniment la care a participat si Ilan Sor – initiatorul Uniunii Orheiul Nou.

Mai multe imagini pot fi vizualizate aici.

Distribuie acest articol