Ciocu mic, că Nastase se vrea la putere ACUM!

După ce în mediul online a apărut o înregistrare video de la o întâlnire electorală cu scandal din Italia, organizată de Maia Sandu, a apărut și un video incendiar despre dalbaiobul politic Andrei Nastase.

Fragmentul video publicat pe Facebook demonstrează în mod repetat că Nastase este un om bolnav mintal, un necontrolat emoțional și un instabil psihic în situații de criză. Mai mult, videoul ne arată și de această dată că liderul ppda, co președinte al blocului șomerilor acum nu suferă oamenii cu alte opinii. Nastase vrea ca părerea lui să fie împărtășită de toți, de parcă în țara noastră s-a abolit democrația și dreptul la propria convingere.

Apucăturile lui Nastase și noua înregistrare video m-au dus cu gândul la o reacție bolnăvicioasă a unei dne politician Anca Constantinescu din România, care țipa vreo 14 ani în urmă: ”Ciocu’ mic la ei, nu la noi, că suntem la putere acuma”.

Cu părere de rău, apucăturile lui Nastase au aceeași cauză, ca ale dnei din imagine. Vreo 14 ani în urmă dna se simțea mare și tare, iar acum chișorcosul din Mândrești o apucă pe așa căi greșite și contaminate cu vânturi puturoase de supremație.

În fine, dacă aveți o altă opinie și dacă aveți întrebări care pot să-l deranjeze pe acest dalbaiob, mai bine să vă țineți ciocu mic, că Nastase se vrea la putere ACUM!

Distribuie acest articol