Cei de la PAS mint fără să roșească! De ce oare sunt așa de blegi?

Sergiu Litvinenco, juristul care s-a prezentat la CC fara o procura din partea Maiei Sandu, spune ca partidul condus de duduia lui Vlad Filat, finantata de Topi si Platon, nu o sa participe la sedinta cu privire la formarea circumscriptiilor electorale. Acest nejurist spune ca legea votului mixt a fost votata cu omiterea recomandarilor Comisiei de la Venetia, iar partidul din care face parte nu are de gand sa participe la punerea legii in practica.

Cititi aici: http://newsmaker.md/rus/novosti/zamknutyy-okrug-pas-ne-voydet-v-komissiyu-po-formirovaniyu-odnomandatnyh-okrugov-33142

Ce spune Litvinenco este o minciuna grava si vadita. Reprezentantul PAS minte ca un bleg politic, respectiv, pe aceasta cale, intelegem ca intreaga politica a partidului este o minciuna axata doar pe manipularea opiniei publice.

Ce nu a spus juristul PAS este ca, la formarea Circumscriptiilor electorale vor participa reprezentantii societatii civile, dar si alte persoane. Iata anume din partea “societatii” o sa participe Gribincea sau Barbarosie. La fel, Litvinenco nu a spus ca Vladislav Gribincea este de fapt cumnatul lui si adevaratul avocat al PAS, iar sotia lui Barbarosie a fost adjuncta Maiei Sandu.

Uite ca, PAS are delegate la sedinta tocmai doua persoane, asigurandu-se astfel si cu o rezerva. Insa, manipuland opinia publica in cel mai grosolan mod, partidul sustine ca nu participa la sedinta nominalizata mai sus.

Eu nu stiu cum moldovenii mai cred in acesti blegi, dar este clar faptul ca PAS si Mai Sandu sunt din aceeati gasca mincinoasa care vrea sa ajunga la putere prin metoda inselaciunii. Da, ei mint electoratul, iar faza cu sedinta privind circumscriptiile este inca o dovada in acest sens.

Nu mai credeti in blegi!

Distribuie acest articol
2 Comments