Ce știe Securitatea Tiraspolului despre protestul Maiei Sandu și al lui Andrei Nastase?

Duminică, la protestul din fața Moldova 1, Maia Sandu și Andrei Nastase au anunțat că sunt gata să acorde postului național de televiziune un termen de până vineri, 22 septembrie, pentru a decide în privința acordării unui timp de antenă ”opoziției cu șanse reale”. În caz contrar, după cum au anunțat organizatorii atentatului terorist de duminica trecută, formațiunile finanțate din banii furați de la BEM vor ieși din nou la proteste.

Zis și făcut. Astfel, Maia Sandu și Andrei Nastase au anunțat zilele trecute că ies la un nou protest în ziua de duminică, 24 septembrie 2017. Tot în aceasta zi, fiind anunțat deja de câteva luni, o să fie organizat și un protest al Partidului Socialiștilor, conducătorul căruia încă mai este Igor Dodon, chiar dacă acesta, formal, a depus o cerere de demisie sau de suspendare de la postura de lider al partidului.

În legătură cu protestele anunțate pentru duminică, care vor avea loc în mai multe orașe din țară, protagoniștii fiind Maia Sandu, Andrei Nastase și Igor Dodon, serviciile securității din Transnistria au avertizat locuitorii zonei separatiste să evite călătoriile pe teritoriul Republicii Moldova, pentru a evita orice consecință nefastă ca urmare a protestelor anunțate.

Eu nu știu ce izvoare au securiștii din partea stângă a Nistrului, dar nu de puține ori au fost publicate informații despre posibile altercații și atentate la protestele organizate de cei numiți mai sus. Însă, dacă luăm în considerare atentatul de duminică asupra cordonului de polițiști, în urma căruia 4 polițiști au avut nevoie de îngrijiri medicale, înțelegem că evenimentele de duminică au fost doar încălzirea, iar duminica viitoare vor fi întreprinse și alte acțiuni de genul dat, poate chiar și mai grave, însă despre care știu până la momentul dat doar serviciile separatiste.

De unde și cum au informațiile, despre ce urmează să se întâmple duminică la Chișinău și în țară, serviciile transnistrene nu au anunț. Cert este că ei au informații veridice, iar acestea ar putea veni direct de la organizatori sau de la supraveghetorii-comanditari din sediul Ambasadei ruse la Chișinău.

”На 23, 24, 25 сентября 2017 года во многих городах Молдовы запланировано проведение крупномасштабных митингов, которые могут перерасти в массовые беспорядки.”, transmite Министерство государственной безопасности ПМР.

Aveți grijă de voi, precum și de liderii pe care îi lingeți până și în fund!

Distribuie acest articol