Avocatul lui Platon și Venera Gasparean caută miliardul împreună cu Maia Sandu și Andrei Nastase

Avocatul raiderului nr.1 în CSI, precum și mama-soacră a asasinului angajat de Renato Usatîi au ieșit ieri alături de Maia Sandu și Andrei Nastase în căutarea miliardului furat (foto este mai jos).

Ieșirea acestor doi nu este deloc întâmplătoare. Or se știe că Platon și Filat finanțează în continuare așa zisa opoziție de la Chișinău, iar Maia Sandu este principalul actor pus în joc alături de Andrei Nastase – actorul Țopilor. Acest fapt este demonstrat inclusiv și prin implicarea Nataliei Morari în promovarea intensă a liderului PAS. Doar se știe că Morari a beneficiat de cel puțin 8 milioane de lei din contul BEM, bani virați de Veaceslav Platon în scopuri propagandistice.

Așadar, Maia Sandu este întreținută direct și indirect de către grupurile criminale aflate în spatele jafului de la Banca de Economii. Însă, pentru că principalii beneficiari au ajuns după gratii, având condamnări la ani grei de închisoare, duduia în fustă galbenă a fost scoasă la atac, fiind împuternicită să protesteze până când actuala guvernare va ceda. Dar partea bună este că s-au cam răsuflat cracii Maiei, iar o bună parte din electorat a înțeles cine este ea și ce interese apără.

Ce ține de avocatul lui Platon, trebuie să menționez aici și despre faptul că la evenimentul de ieri au fost și protestatari mercenari, remunerați anume de către condamnatul Veaceslav Platon din banii jefuiți de la BEM. Astfel, avocatul a fost însărcinat să verifice prezența mercenarilor. Nu-i exclus și faptul că s-a ocupat inclusiv de remunerarea celor aduși la protest în mod organizat.

În partea ce ține de mama-soacră a asasinului angajat și plătit de Renato Usatîi, țin să amintesc despre atentatul asupra lui Gorbunțov, bancherul împușcat aproape mortal de Vitalie Proca. Și în acest caz, mama-soacră asasinului a venit întru susținerea poziției lui Renato, una egală cu poziția Maiei Sandu. Or ea este deja implicată până peste urechi în schemele criminale ale primarului fugar de Bălți, iar acest lucru nu o poate ține prea departe de toate evenimentele organizate și conduse de Sandu și Nastase, care sunt partenerii incontestabili ai făleșteanului.

Din păcate, chiar dacă există atâtea legături dintre Maia Sandu și gruparea Filat-Platon, unii încă mai cred în intențiile bune ale acesteia. Mai mult, o văd salvatoarea națiunii, așa cum Filat a fost văzut în perioada anilor 2007-2009. Iată aceste lucruri mă întristează destul de mult, pentru că suntem un popor care-și pune speranțele în mâinile unor politicieni de genul Filat, Sandu, Nastase și tot așa mai departe. Dacă vom mai continua în așa mod, dacă nu vom deschide ochii și nu vom vedea cine sunt de fapt actorii care joacă în fața noastră, să știți că suntem sortiți pieirii ca națiune, ca stat și tot așa mai departe. Or politica făcută de Maia Sandu este una strict în favoarea grupurilor criminale aflate în spatele ei, și deloc în favoarea cetățeanului de rând.

Apropo, Platon și Filat râd din închisoare de voi dragi cetățeni, pentru că sunteți proști și credeți în povești protestatare și vă lăsați manipulați ca niște maimuțe care arată curul dacă vor să primească o babană!

În final, ca să explic și titlul acestui articol: Filat și Platon au fost condamnați anume pentru jefuirea BEM. Mai urmează și alte condamnări. Dar este deja prea de tot când oamenii acestora ies în stradă și caută miliardul. E trist.

Distribuie acest articol