Avia Invest organizeaza astazi un Air Show de exceptie!

Astazi la Aeroportul International Chisinau e aglomeratie la sol si in aer, pentru ca investitorul Avia Invest a organizat un Air Show de exceptie.


Dupa cum puteti vedea, evenimentul este completat cu o demonstratie avia speciala, dar si cu un concert de zile mari.


Astfel, dupa ce au survolat spatiul avia al Orheiului, fiind inviteti de Ilan Sor, azi avioanele tricolore din Romani vor fermeca si privirile vizitatorilor sositi la Aeroportul din Chisinau.

Video este aici.

Pe langa toate cele organizate pentru cei maturi, organizatorul nu a uitat nici de cei mici. Asa ca pentru ei au fost pregatit un loc de joaca si multe personaje indragite:


Mentionez ca, evenimentul de astazi este totodata si un cadou locuitorilor capitalei, dar si celor care au venit din alte regiuni sa urmaresca demonstratiile organizate de investitorul Avia Invest.

Totusi, ma bucura faptul ca gestionarul Aeroportului Chisinau a deschis portile si arata oamenilor cate lucruri bune au fost facute in doar cativa ani. Doar asa, la fata locului, pot fi astupate gurile unora care ataca investitorul si echipa care sta in spate. In legatura cu aceasta, chiar trebuie sa mergeti azi la Aeroport si sa vedeti cu ochii vostri modernizarile din ultima perioda. Astazi este ziua cand puteti intra cam peste tot fara restrictii. Profitati!

Apropo, evenimentul de astazi poate fi urmarit live pe siteul privesc.eu

Distribuie acest articol