Asociațiile sugătoare din jurul Maiei Sandu nu-l mai susțin pe Andrei Nastase

Bomba zilei in politica locala de la Chisinau! Desi Maia Sandu a iesit la o conferinta comuna de propulsare a lui Andrei Nastase in calitate de candidat unic al fortelor asa zise proeuropene si antioligarhice, astazi mai multe organizatii au anunta ca merg in campania electorala din 20 mai cu un alt candidat, si anume cu Sergiu Tofilat.

Tofilat este un diletant care se prezinta in studiourile tv8 ca expert in toate celea. Mai mult, acesta este amic la catarama cu Sergiu Gurdura – membru CEC. La fel, Tofilat a iesit de mai multe ori la protestele organizate sau coordonate de Partidul Solidaritate si Actiune al Maiei Sandu.

Urmare anuntului de azi, intelegem ca Maia Sandu a jucat teatru la conferinta cu Andrei Nastase, iar adevaratul lor candidat, sustinut si de Natalia Morari, este Sergiu Tofilat. Totodata, noutatea transmite si mesajul ca “societatea civila” se dezice de finul lui Topa, care nu-i reprezinta in acest exercitiu electoral.

In aceasta ordine de idei, pozitia ONG-urilor sugatoare de € si $ mai explica si atacurile lansate de Natalia Morari si Andrei Popov in direct la tv8.

In consecinta, ca sa nu o lungesc, Andrei Nastase este si ramane Prostul Satului, iar acum se alege si cu un sut in fund din partea /pas/. Da, sutul este indirect.

Distribuie acest articol