Andrei Nastase a UMILIT-O și azi pe Maia Sandu

Cei de la Partidul Demnitate si Adevar, condus de evazionistul si criminalul economic Andrei Nastase, au anuntat astazi mobilizarea la un nou protest stradal. De data aceasta vor scanda inclusiv impotriva lui Igor Dodon, care de fapt este si partenerul lor iubit de la protestele precedente.

Dupa cum ne-am obisnuit deja, la conferinta de presa au iesit mai multe persoane dubioase. Printre ele a fost zarita cu greu si duduia lui Vlad Filat, fiind ghemuita intentionat undeva la marginea “prezidiului”. Desigur, aceasta ghemuire a fost strict intentionata si s-a dorit demonstrarea faptului cine este barbatul potent in “casa opozitie”.

Maia Sandu nu mai conteaza, deci nu trebuie sa fie in mijloc.

In imaginea de mai jos puteti vedea si singuri cum, din nou, Maia Sandu a fost umilita in mod repetat de Andrei Nastase si Platforma DA, de parca ea nu mai face parte din hunta protestatara de serviciu platita de Filat, Topi, Platon si tot asa mai departe.

La acest capitol, sa nu uitam ce a zis Nastase despre Maia, si anume ca ea este femeie si nu poate sa ajunga un lider important. In schimb, pentru ca are oua, Andrei se considera barbatul potent si demn sa ocupe o functie important in fruntea Moldovei.


Duduia lui Filat a mai avut parte si de umilinte din partea colegilor din opozitie. Or nu o singura data fratii Nastase au umilit-o public, iar Slusari chiar spunea ca ea cauta doar beneficii politice fara sa faca nimic si fara sa protesteze cu adevarat.

Cu referire la Maia Sandu au fost si alte cuvinte urate din parte colegilor vesnic protestatari. Insa de fiecare data ea nu le-a dat importanta si chiar a continuat sa se afiseze de mana Nastase, Slusari, Pavlovschi si altii de parca ar fi o politiciana total abandonata in tomberon si lipsita de sustinerea echipei.

Cu privire la conferinta de astazi, care a fost transmisa si live, intelegem ca Maia Sandu a fost plasata, din punct de vedere politic, undeva la nivelul fundului umed al lui Andrei Nastase. Doar se stie ca sluga lui Topa si Platon nu vrea sa fie depasit de duduia lui Filat. 

Maia nu are o echipa care sa o sustina. Nici tineriii /pas/ nu protesteaza impotriva badaranului Nastase.

Ce tine de situatia de astazi eu nu inteleg nici tineretul PAS, precum nici ceilalti membri au partidului condus de Maia. Or ei demult trebuiau sa adopte o pozitie corespunzatoare fata de atitudinea badarana a lui Nastase in privinta liderului /pas/. Dar, desi umilintele sunt constante si tot mai dureroase, nici macar un ins din /pas/ nu a reactionat. Ba chiar sustin actiunile Nastasilor si ale Platformei.

Cu parare de rau, constant faptul ca membrii /pas/ stau ascunsi ca niste pisarcosi. Ei nu stiu ce inseamna sa-si apere liderul de partid si nici prestigiul acesteia.

Maia este nimeni in fata lui Nastase

Asadar, azi s-a demonstrat inlaturarea politica a Maiei din fruntea protestelor. Maine am putea intelege ca ea este doar “femeia de serviciu” care transmite protestele Live pe Facebook si spune de fiecare data: “Azi suntem multi”.

Cu liveul pe Facebook o sa ramana Sandu daca nu-si revizuie colaborarea cu Nastase si daca echipa /pas/ nu incepe sa inteleaga cat de otravitoare este relatia cu Platforma DA si Partidul Platformei DA.

Apropo, ieri Maia a dat un interviu. Fiti atenti la mutra ei de om satul si plictisit. La conferinta de astazi a avut aceeasi fata obosita.

Distribuie acest articol
3 Comments