FOTO // Ai lui Șor s-au apucat să facă curățenie și în curtea lui Chirtoacă, cu tehnică închiriată

Membrii Partidului Șor au ieșit astăzi să facă puțină curățenie și în curțile blocurilor din Chișinău (vezi aici), asta după ce Dorin Chirtoacă, primarul chişinăuienilor, și-a sfătuit oamenii să rămână în case.

De exemplu, în sectorul Râșcani au fost înlăturate crengile, iar în scurt timp au apărut și utilajele de deszăpezire, puse la dispoziție de către Șor.

Știu că ajutorul din partea primarului de Orhei ar trebui să fie unul colegial, însă putea fi numit așa doar în cazul dacă primarul de Chișinău dădea puțin nasul în jos și cerea suport tehnic de la Primăria din Orhei, condusă de Shor.

Iată ce a scris Marina Tauber, reprezentanta Partidului Șor: ”Împreună cu membrii și simpatizanții Partidului Șor ne-am mobilizat și am început să curățim curțile blocurilor din sectorul Râșcani. În curând se apropie și tehnica de deszăpezire care va curăți mai multe străzi din sectorul Râșcani! Împreună muncim cot la cot în scop civic și nobil. Vă mulțumim ca ne sunteți alături”.

Fotografia postată de Marina Tauber.

Potrivit comunicatului celor de la Partidul Șor, care este publicat pe www.partidulsor.md, la indicația personală a Primarului de Orhei, Ilan ȘOR, au fost arendate mai multe unități tehnice de deszăpezire,  care au fost implicate pe străzile din sectorul Râșcani, iar alte unități tehnice au fost direcționate împreună cu membrii și simpatizanții partidului la curățirea blocurilor și căilor de acces spre farmacii și magazine din acest sector.

Probabil Chirtoacă nu și-a scos oamenii din motivul scris de Eugen.

 

Distribuie acest articol
2 Comments