Ai lui Șor au dreptate in privinta referendumului din Chisinau

Reprezentantii Partidului Șor trag alarma si spun ca organizarea unui referendum privind destitutirea lui Dorin Chirtoaca nu este nimic altceva decat un joc politic al socialistilor. Circul acesta va instaura in capitala instabilitatea, dezbinarea societatii si anarhia.

Potrivit celor de la Partidul Șor, care au iesit azi la o conferinta de presa, ar fi mult mai oportuna o cerere de demisie din partea lui Chirtoaca, iar odata cu el sa plece si tot Consiliul municipal.

Inaintarea demersurilor privind referendumul de destituire nu va lua doar timp si bani, dar va influenta negativ si asupra lucrurilor in bine, care trebuie facute in regim de urgenta.

Totodata, ai lui Șor spun ca din banii pentru referendum pot fi realizate alte proiecte la nivel municipal, iar cheltuiala pentru trucul politic poate fi evitata prin demisii benevole.

Reprezentantii Prtidului Șor mai spun ca, in prezent, Chisinaul are nevoie de un restart serios, respectiv in termen scurt trebuie sa fie ales un primar nou, dar si un Consiliu municipal lucrativ.

Un primar bun, precum si un Consiliu lucrativ, ar putea urma succesul Primariei Orhei, acolo unde in ultimii ani au fost facute mai multe lucruri bune decat s-a facut in Chisinau in cele aproape trei mandate detinute de liberalul Chirtoaca.

La fel, colegii lui Ilan Shor atrag atentia si asupra faptului ca Primaria trebuie sa fie condusa in mod profesionist, nu politic. Doar asa capitala ar putea fi schimbata la fata, iar in scurt timp am putea avea un oras demn de lauda, asa cum este acum Orheiul.

Voi ce parere aveti?

Distribuie acest articol