ACUM se va dizolva în AMUȘ, MÂINE și ULTERIOR

Blocul electoral ACUM este un binom electoral de moment. După alegeri fiecare componentă o va lua pe drumul ei.

Despre aceasta este scris în acordul de înfrățire dintre PAS, PPDA și componenta Societatea Civilă, precum și au confirmat în mod public inclusiv oamenii din bloc.

Prin urmare, ACUM este un conglomerat care vrea să prostească cât mai multă lume, iar primul pas după alegeri va fi trădarea electoratului și separarea în cel puțin trei grupulețe mici și cu propriile interese: DA, PAS și SC (societatea civilă).

ACUM-ul se va dizolva în AMUȘ (DA), MÂINE (PAS) și ULTERIOR (SC), iar fiecare o să facă alianțe cu cine o vrea. Gurile rele spun că DA-ul lui Nastase deja duce negocieri cu Dodon, iar PAS-ul este ghiontit să facă o alianță pro-europeană cu PD. La mijloc rămâne SC – gruparea oamenilor iubitori de fonduri imense, îndrăgostiții de euro și dolari.

Anume SC o să fie gruparea voturilor de aur, extrem de scumpe.

În acest context, oamenii ar trebui să înțeleagă cine este ACUM și de ce este necesar să aleagă un partid unit și care demonstrează că are continuitate. Or, ACUM are divorțul scris chiar în acord, deci ei nu pot garanta continuitatea și nici stabilitatea politică.

ACUM o să fie principalul generator de instabilitate politică după alegeri, o să fie o gangrenă politică netratabilă și urât mirositoare.

Distribuie acest articol