Unite a lansat 4G+, cel mai rapid internet mobil din Moldova

Unite a lansat astazi 4G+, cel mai rapid internet mobil din Moldova. Evenimentul a avut loc chiar pe acoperisul sediului Moldtelecom, dand importanta astfel serviciului de inalta calitate.

Operatorul national Moldtelecom, din care face parte si Unite, a facut astazi un nou pas in era tehnologiilor moderne, punand la dispozitia clientilor sai un serviciu ce va permite navigarea pe internet la alti parametri, la o viteza de pana la 175 Mbps.

Slogan: Viteza schimba totul

Sloganul si-a demonstrat astazi puterea in timpul testarilor, iar ce am vazut noi pe acoperis, va fi disponibil in curand pentru toti clientii Unite, in aria de 97% acoperire nationala. Incepand de maine va fi acoperire totala in Chisinau si Balti. Restul urmeaza.

Surpriza de la Unite 🎁
Cei mai noi clienti Unite 4G+ vor primi -20% reducere pe viata, iar pachetele actuale sunt cu peste 20% mai avantajoase fata de alti operatori. Pentru serviciile complexe – cu peste 30% avantaj.

Activarea serviciului: *500#. Pentru clientii Orange si Moldcell se activeaza in magazinele Unite si la parteneri. Migrarea este incurajata cu oferte foarte bune, mai cu seama ca se ofera si telefoane in rate.

Serviciul 4G+ este posibil in Moldova datorita tehnologiilor HUAWEI.

 

Distribuie acest articol
3 Comments