UNIMEDIA a cumpărat Agenda.md

Coproprietarii UNIMEDIA au devenit recent proprietarii Agenda.md

Suma de bani cu care a preluat-o nu este cunoscută.

Despre Agenda.md:

Agenda.md este cel mai complet calendar online al previziunilor de evenimente din Moldova şi despre moldoveni. Situl conţine informaţii despre evenimentele preconizate, așteptate, planificate sau despre care s-a anunţat că ar putea avea loc. Acest resurs oferă calendarul evenimentelor structurat în următoarele categorii:

– Evenimente la oră în Chişinău
– Evenimente la oră în RM
– Politica şi viaţa publică
– Economie si afaceri
– Societate şi probleme comunitare
– Artă, cultură şi sport
– Evenimente în străinătate

Agenda.md conţine previziuni ale evenimentelor anunţate sau programate până în anul 2050, inclusiv, şi este actualizată permanent.
Acolo unde este posibil indicăm locul concret şi ora exactă a evenimentului, iar dacă nu este posibil – oferim sursa pentru a permite beneficiarilor să afle mai multe cu eforturile proprii.
Agenda.md propune abonarea la buletinul cu evenimente şi acces la site, pentru a vedea cele mai importante evenimente ce ar putea avea loc.
Misiunea acestui proiect este de a asigura transparenta in viata publica a Republicii Moldova si sa ajutam reprezentantii societatii civile si mass media sa-si exercite cat mai bine rolul prevazut intr-un stat democratic.

Vizitatorii unici pe zi depășesc cu greu cifra de 500, iar abonați sunt circa 5000 beneficiari.

(info: agenda.md)

Distribuie acest articol