Șef de la TRM și Mariana Mihăilă în vacanță la Baku din banii noștri

Departamentul de marketing de la Teleradio Moldova (Moldova 1) nu aduce venit ci cheltuieli enorme pentru hotele de lux, călătorii și bucate alese, sub acoperirea că este responsabil de organizarea Eurovision 2012 în ceea ce ține de Moldova.

Câteva clipe în urmă am fost informat că Vitalie Cojocaru, șeful departamentului de marketing al TRM și Marian Mihăilă ar fi la Baku. S-au cazat la un hotel achitat din banii Teleradio Moldova. Mai corect ar fi: din banii noștri!

Când ne gândim că Directorul TRM se plânge că nu are bani pentru salarii, ar trebui să ne întrebăm imediat cum a permis celor doi să aibă o vacanță în orașul unde săptămâna aceasta este concentrată toată Europa, cu privirile și cu turiști?!

În ultima vreme au plecat de la Moldova 1 mai multe persoane, profesionaliști adevărați. Am fost din propria dorință și constrânși de împrejurări. Acum cred că a venit timpul ca Vitalie Cojocaru să fie demis pentru cheltuirea banului public pentru vacanțe alături de Mariana Mihailă!

Am ajuns ca noi, plătitorii de impozite și alte dări la Stat, să achităm vacanțele ”vedetelor” din Moldova și a Șefilor de la TRM? Ce caută Mihailă la Baku cu cheltuiala noastră? Nu era mai bine de achiziționat camere de filmat performante?

Potrivit VIP Magazin, acești doi hulubași sunt împreună de ceva timp. Cred că totul e clar!

Șeful de la Marketing a afirmat că Mihăilă se află în concediu, iar toate cheltuielile sunt din contul acesteia și nu face parte din delegație, însă nu poate confirma la moment prin documente.

Citiți aici cum Moldova risca să fie descalificată la Eurovison din cauza stângăciilor de la TRM.

Distribuie acest articol
4 Comments