Salut revenirea lui Tudor Darie la UNIMEDIA

Salut revenirea lui Tudor Darie la UNIMEDIA
Salut revenirea lui Tudor Darie la UNIMEDIA
Tudor Darie, fostul consilier al lui Vlad Filat, a revenit la UNIMEDIA, la proiectul său de suflet.

După cum a anunțat oficial administrația Interact Media, Tudor a fost ales să admistreze compania și treburile ce țin de portalurile deținute la moment de aceasta.

Îl cunosc pe Tudor din anul 2010, iar calitățile acestuia le-am apreciat și le apreciez în continuare, chiar dacă ne-am confruntat uneori, public.

Așa cum am promis lui Tudor Darie, din momentul revenirii acestuia la UNIMEDIA mă abțin de la critici împotriva portalului și voi reîncepe a conlucra cu redacția, în vederea raportării greșelilor din știri, utilizând butonul ”Raportează greșeală în știre”, sau direct. La fel, voi propune uneori subiecte de știri, cum făceam anterior.

Poate cineva crede că noi suntem certați, însă comunicarea cu Tudor Darie mereu a fost bună, în privat. Nu o singură dată ne-am consultat pe marginea unor probleme, precum și despre subiecte fierbinți din media, inclusiv alegerea șefului postului TV Moldova 1.

Cu ocazia revenirii lui Tudor, sper că UNIMEDIA se va revigora și va începe a publica ȘTIRI documentate, bune, care vor duce la creșterea numărului de cititori, care în ultimele trei luni au fost în scădere, conform statisticii.

Succes Tudor!

P.S. Nu mă întrebați de când știu că Tudor revine la UNIMEDIA.

Distribuie acest articol