Relansăm OBSERVATOR, în format puțin modificat


Istorie:

Pe data de 19 octombrie 2010, împreună cu Dragoș Galbur am decis să lansăm portalul WWW.OBSERVATOR.MD, care a fost menținut prin entuziasm și muncă depusă de o echipă mică, în fruntea căreia a stat Radu Galbur.

Facultatea, școala, serviciu și lipsa timpului liber au fost vina sistării activității OBSERVATOR, peste 10 luni de la lansarea (neoficială). În tot acest timp au fost publicate știri echidistante și cât mai departe de politica editorială agresivă, practicată de unii. Utilizatorii apreciau ce făcea echipa formată din Radu Galbur, Angela Crețu, Cristina Evtodii, Cristina Burlacu și Vadim Zgherea.

Primul articol a fost publicat pe data de 21 octombrie 2010, cu titlul: ”Fotbaliștii Daciei au fost amenințați cu pistoale în centrul capitalei!”. Știrea cu numărul 4184 a fost publicată pe data de 31 august 2011.

În primăvara anului 2011 portalul a fost ajutat extrem de mult de SECURED (iHost), care a pus la dispoziție găzduire web de calitate, ce a permis ca OBSERVATOR să fie accesibil la orice oră și fără să arate erori. La fel, după trecerea pe serverele SECURED nu am mai întâmpinat situații când site-ul nu era disponibil cu orele, din diferite motive și ”brașoave”, împinse de americani, la care țineam portalul.

Septembrie 2012:

În toamna acestuia an presa din Moldova a început lupta pentru pregătirea anticipatelor. Dacă dorești să afli ce a mai făcut Plahotniuc noaptea trecută, intri pe un anumit portal, dacă vrei să știi ce a făcut Filat, intri pe altă pagină. Zilnic confruntări între proprietari și deținători de portaluri și televiziuni. Din acest motiv, astăzi am decis să lansăm pagina OBSERVATOR pe Facebook, unde utilizatorii se pot abona la fluxul de știri al OBSERVATOR. Utilizatorii vor primi informații direct și fără să intre pe anumite portaluri de știri pentru a afla mai multe detalii. La moment site-ul OBSERVATOR.MD nu este activ, iar din acest motiv vor fi publicate câteva articole doar pe Facebook, zilnic, preluate din diferite surse credibile și independente.

Pentru a vă abona la fluxul de știri de pe Facebook, dați un Like la pagina oficială OBSERVATOR. Vom încerca zilnic să vă informăm corect și echidistant.

Nu uitați să recomandați prietenilor 😉

Distribuie acest articol