PublikaTV a făcut filmul documentar despre Maria Bieșu în doar 2 zile

Echipa PublikaTV a dat dovadă de profesionalism și rapiditate la producerea Filmului documentar ”Viaţa şi opera Primadonei Maria Bieşu”.

Ne este cunoscută tuturor trecerea în neființă a Primadonei. Evident, o asemenea personalitate trebuie să aibă tot respectul, inclusiv după moarte.

Spre deosebire de alte televiziuni, care au dat pe post filme cu omoruri și spargeri de bănci, PublikaTV a realizat un film minunat despre viața și opera Mariei Bieșu.

Presiunea timpului a făcut ca Publika să se  adreseze la „Moldova Film” după ajutor (ei au un film mult mai amplu despre  viața și activitatea Primadonei). Aceștia, din păcate, au găsit în acest fapt, un motiv de a face bani (pe seama suferinței întregului popor, iubitor de operă și artă). Astfel, au solicitat de la PublikaTV o sumă fabuloasă pentru filmul lor, de parcă ar fi un film de campanie electorală, cu rezonanță socială, politică incontestabilă și impact puternic asupra schimbării mentalității politice.

Tânăra televiziune, măsurând puterile de mai multe ori și știind că poate, a decis să lucreze 2 zile fără întrerupere pentru a face un film propriu, de suflet, cu oameni care au îndrăgit-o pe Maria Bieșu și colegi de scenă.

”Un film documentar necesită montare, contacte, convingeri și suflet. Pentru toate pot trece luni de zile. Noi am reușit să facem acest film în doar două zile”, a spus unul din autorii filmului realizat de PublikaTV.

PublikaTV este unica televiziune de știri din Moldova – Zilnic demonstrează că este mai mult decât televiziune 😉

Distribuie acest articol