Presa din Moldova începe a da limbi lui Ponta?

Fața unor surse media din Moldova

Presa din Moldova, cea care a scos bani grei din Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, acum începe a da cu limba printre fesele lui Ponta. Au învățat lecția curvăritului politic, iar acum lansează curvăritul media.

Un tânăr portal de știri ”UNIO…” a scris azi o importantă știre, de ”interes” internațional, cu titlul: S-AU FĂCUT DE RÂS // Protest EȘUAT împotriva lui Ponta.

Acest portal de știri, cu denumire unionistă, a uitat să scrie în articol următoarele:

1. Săptămâna trecută a fost anunțată vizita lui Plagiator (Ponta) la Chișinău. Ora sosirii la Guvern ar fi fost anunțată ora 12:00;

2. Programul a fost modificat de câteva ori. Până la urmă Ponta a venit la Chișinău la ora 9;

3. În programul de ieri a fost scris că Plagiator va veni la ora 9:30, la Casa Guvernului;

4. Ieri am văzut la București programul în care era scris că Plagiator nu mai trece pe la Casa Guvernului, va pleca direct la Reședința de Stat, de pe str. Iorga;

5. Jurnaliștii, inclusiv și pup-curiștii, au primit programul ieri seara, pe la ora 18-19, în care era scris că Poanta va fi la Casa Guvernului la ora 9:30. Deci au renunțat la Reședința de Stat.

UNIO…, dacă retrăia așa de tare pentru cei care au organizat protestul, putea să anunțe despre program și să scrie celor din grupul de pe Facebook că Ponta nu vine la 12, dar la 9.

Evident că Canelaria de Stat a făcut toată cașa aceasta, special să-i turmenteze pe protestatari, care să vină la ore diferite. Filat și-a protejat prietenul.

Îmi pare rău că avem așa presă ca UNIO…, care nu a sunat la organizatori să întrebe care-i situația, deși Codul deontologic spune că pentru imparțialitate este obligatoriu să suni părțile vizate.

Vreau să transmit presei: Faptul că azi protestatarii au fost turmentați de Plagiator, Cancelaria de Stat și Filat, este un semn că Românilor din Basarabia este în cot de Ponta, iar la Referendum nu vor ieși și nu vor participa la ilegalitățile lui Crin-Poanta & Company.

La final, UNIO… a subt bani din DRP deja de trei ori. Le-a plăcut, iar acum au început a da limbi între fesele lui Ponta, pentru a fi prieteni în continuare cu Departamentul și noua șefă. Le urez succes și să grijă mare să nu facă bătături la limbă!

Distribuie acest articol