Nu există conflict între PublikaTV și UNIMEDIA. Opinia publică este dusă în eroare

De aproape un an fondatorii legali ai Interact Media SRL (UNIMEDIA) se văd mai des în instanța de judecată decât la un ceai. Toate acestea în urma unor acțiuni care sunt considerate de o parte ca fiind ilegale, iar de altă parte sunt considerate legale. La fel, asociatul cu 25% spune că managementul Interact Media SRL este unul care aduce prejudicii companiei, atât financiare cât și de imagine. Instanța va decide cine are dreptate… noi ar trebui să ne abținem de la comentarii și aprecieri juridice.

Până săptămâna aceasta problema a fost lăsată să se coacă, fără să știe publicul. Acum patru fondatori ai UNIMEDIA au decis că trebuie să scoată capacul de la canalizare și să iasă toată putoarea de acolo, fie că au sa nu dreptate.

Atât în articolul publicat pe UNIMEDIA, cât și în articolele altor surse media și bloguri, se scrie despre faptul că PublikaTV dorește să dobândească UNIMEDIA cu forța. Aceasta nu este adevărat din motivul:

1. Firma care deține PublikaTV nu are legături juridice cu Interact Media SRL, privitor la cota parte în această întreprindere care administrează UNIMEDIA. Astfel, firma care gestionează PublikaTV nu este fondator al UNIMEDIA, iar afirmațiile că Publika dorește să pună mâna pe UNIMEDIA nu sunt nimic altceva decât ducerea în eroare a opiniei publice.

Mai mult ca sigur, juriștii PublikaTV vor solicita de la cei care au împrăștiat prostii să dezmintă informațiile publicate pe paginile lor web, radio și TV și să se informeze mai bine când scriu un articol, cu respectarea Codului Deontologic al Jurnalistului, pe care tot ei l-au compus, dar nu-l respectă.

Dacă ai citit până aici, nu ezita să dai un Like la proiectul Redescoperă Moldova

Distribuie acest articol