La PublikaTV spui ce-ți trece prin cap

PublikaTV a devenit locul unde analiștii politici spun ce le trece prin cap. Au liber la opinie, fără să fie obligați ce să spună și cât să vorbească. Când doresc atunci intervin în discuție. Fie că în studioul Fabrika, Publika News, Publika Report, Țara lui Dogaru sau alte emisiuni, sunt Vlad Filat, Marian Lupu sua alt demnitar cu rang înalt din această Țară, ei intervin și spun lucrurilor pe nume.

În cei doi ani și câteva luni de la existență, Publika a reușit să cucerească rând pe rând telespectatorii și a reușit să convingă pe mulți că este o platformă de discuții libere, interesante și actuale.

În fiecare seară, analiștii politici aleg să vină la Publika și renunță dă plece la alte posturi de televiziune. Să nu credeți că nu sunt invitați, ei vor să fie priviți, iar pentru a fi văzut de mulți, foarte mulți, aleg să vină la televiziunea care de câteva luni întrece ProTV Chișinău. Poate că Pro nu este cel mai indicat post cu care Publika s-ar putea întrece, pentru că de fapt acest post doar o zi în săptămână invită pe cineva important în studioul lor.

Statistica arată că analiștii politici, care vin la Fabrika, sunt mai ”doriți” decât Filat, Lupu sau Ghimpu la emisiunea ÎnPROfunzime. Chiar și Voronin înghenunchiază în fața analiștilor politici și a oamenilor care se exprimă liber la PublikaTV. Acesta, circar fiind, nu mai atrage publicul ca înainte, iar cel pe care-l mai are, probabil că este la fel de circar ca el (reiterez: probabil).

Libera exprimare la PubliakTV nu aranjează pe unii. Chiar dacă la putere ar fi democrați, televiziunea este presată, dar nu cedează în fața lor. Recent a mai fost lansat un atac cu informații defăimătoare în adresa PublikaTV. E ceva obișnuit pentru tânrăra televiziune, va trece și peste aceasta cu bine.

În prezent Publika înregistrează un succes imens în realizarea democrației și liberei exprimări în Republica Moldova. Cei care se împotrivesc bunului mers al lucrurilor nu au decât să pună piedici.

Cel mai important este că la PublikaTV spui ce-ți trece prin cap. Evident în limita bunului simț.

Vă urez să aveți o vară frumoasă alături de PublikaTV 😉

Distribuie acest articol