JurnalTV avertizat public de CCA pentru scene de SEX #atitudine

Pe data de 8 martie, când toți copii stăteau acasă, în vacanța de primăvară, JurnalTV s-a gândit să le facă o surpriză și au difuzat filmul ”Sex and the City”. Ce mai, un cadou de 8 martie fetițelor, care au putut vedea organe genitale atât a bărbaților cât și a femeilor. În ziua de 8 martie au făcut mare promovare și la pelicula ”Sex and the City 2”, film difuzat în aceeași zi la ora 20:30, conform datelor CCA.

Văzând ce filme dau pe post cei de la JurnalTV, am scris o sesizare la CCA, privind pedepsirea postului și atragerea la răspundere a persoanelor vinovate. Prin Decizia nr. 36 din 29 martie 2012, CCA a decis:

art. 1. A avertiza publici JurnalTV pentru derogarea de la prevederile condițiilor Licenței de emisie seria AA, nr. 073710 din 03.07.2009, pct. 3.1, lit. a), nerespectarea Deciziei CCA nr. 44 din 30.03.2010.

JurnalTV, ca un post de televiziune care se laudă că este mai mult decât nu știu ce, trebuia să difuzeze aceste filme după ora când copii pleacă la culcare, nu mai devreme de ora 24:00 și nu mai târziu de ora 6:00, cu aplicarea semnului +18 (interzis copiilor sub 18 ani).

Ieri, pe UNIMEDIA a apărut video cu un director al întreprinderii ”Nu are importanță”, care-l amenința pe unul din frații brega că dacă ei vor da la TV acel video, el nu va mai finanța JurnalTV.

Sesizarea mea a fost o #atitudine.

 

Distribuie acest articol