Iată lista de siteuri noi, apărute azi pe piața media din Moldova. În top este REALITATEA.MD

Astăzi au fost lansate cinci siteuri noi în spațiul media din Republica Moldova. Iată lista:

Toate aceste siteuri fac parte din același grup media.

Redacția acestor siteuri este compusă la moment din 14 persoane, printre care operatori, reporteri și responsabili de conținutul de pe siteuri.

Realitatea.md este portal de știri în limba română, cu un design special și destul de accesibil pentru toți utilizatorii. Nu are un design asemănător cu alte portaluri de știri din Moldova, iar pagina de start conține o aranjare bună a categoriilor și a știrilor. În partea ce ține de single-post, adica pagina unde este pusă știrea, la fel găsim o aranjare destul de bună a textului, precum și a conținutului care mai este. După câte se vede, se va opta pentru un site de știri care va conține și mult video. În curând, pe realitatea.md și pe golos.md vor fi difuzate și emisiuni online, realizate în studioul grupului media. Unul dintre moderatori va fi Viorel Pahomi, iar ulterior vor fi și alții. Pe Facebook puteți să găsiți pagina realitatea.md (click aici).

Golos.md este portal de știri în limba rusă. Acesta la fel are un design special creat pentru publicul rus. Culorile acestui site, dar și logo, au fost alese bine și vor atrage cititorii. Piața media din Moldova chiar avea nevoie de un portal de știri în limba rusă care să arate mai ok, pentru că ce este pe piață nu este chiar bun, iar cele care au conținut dublu nu prea sunt vizitate de ruși, deoarece acestora le place ca portalul să fie dedicat doar lor, în limba rusă, fără să fie nevoit să intre pe un site în 2 sau 3 limbi, după care să-și caute butonul. Găsiți pagina Golos și pe Facebook.

Bani.md este un nou site pentru business, cu știri economice. Acest site va concura cu alte pagini web din acest domeniu, dar se așteaptă să crească repede prin conținut mai bun.

Kankan.md nu-i cancan.md cum se așteptau unii. Domeniul va fi cel din showbiz și va concura cu noul Shok.md, lansat de Poliexpert.

Stireata.md va avea conținut video, cu știri expediate de către utilizatorii de internet. Acest site a fost construit special pentru aceasta și arată bine.

Pe lângă aceste siteuri, același grup a lansat și un agregator de știri – topmedia.md

Distribuie acest articol