Explicația Publika.MD cu privire la articolul dispărut

publika-1

Azi spre amiază am scris articolul despre un subiect dispărut de pe publika.md, în modul cel mai misterios. Am scris că ar fi fost o comandă de la Șefu cel supărat.

Iată explicația celor de la Publika.md, primită pe email:

Stimate autor,

Am luat cunoştinţă cu articolul dumneavoastră postat pe platforma vox.publika.md (http://vox.publika.md/media/ce-i-cu-publika-au-lichidat-un-subiect-mai-rapid-decat-l-au-pus-pe-site-513947.html) referitor la ştirea care ar fi fost ştearsă de pe site-ul publika.md.

Cu regret, ţinem să precizăm că a fost o eroare tehnică de editare a ştirii. Postarea nu a fost ştearsă, drept dovadă o puteţi vedea pe site: http://www.publika.md/nereguli-financiare-la-mai-si-igp-centrul-national-anticoruptie-a-initiat-o-ancheta-penala_1958131.html


Reiterăm faptul că politica editorială a site-ului publika.md nu presupune ştergerea inopinată sau la comandă ale articolelor, iar cazurile izolate ţin doar de anumite erori atât de ordin tehnic, dar şi uman, care din nefericire mai au loc uneori, la fel ca pe orice site.

Cu respect,
Vox.Publika si Publika.md

Totodată, cineva mi-a transmis că chipurile azi au avut probleme cu site-ul, iar unele știri au dispărut așa cum a dispărut și cea despre care am scris dimineață.

Deci, de data aceasta zic să-i credem pe cuvânt până la proba contrară. Dacă se mai întâmplă… nu ne uităm că suntem ”prieteni”…

De semnalat anumite probleme ce ține de libertatea de a scrie și a gândit nu trebuie impună anumite limite. Trebuie de acționat și de dat peste mâini!

Distribuie acest articol
One Comment