Dovada că organizațiile din media stau culcate sub Nastași și sug banii Țopilor

Mai devreme am scris un articol despre cum Petru Macovei stă culcat sub Nastași și suge din banii virați de Filat și Țopi. Din păcate am încurcat CJI cu API, dar până la urmă ambele organizații sunt verzi până la măduva oaselor.

Așadar, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), condus de Nadine Gogu, a instalat pentru a doua oară, pe 11 mai, Panoul Rușinii – „Inamicii Presei” în scuarul Parlamentului, informează Agora.md.

Printre cei care sunt considerați inamicii presei se numră: Mihai Ghimpu, Ilan Shor, Vlad Filat, Maria Lupu, Renato Usatîi, grupurile parlamentare care au înainte anumite legi care ar îngrădi accesul presei la anumite evenimente/informații și ministru MAI, Alexandru Jizdan, mai scrie Agora.md

După câte vedeți, de pe panou lipsesc frații Nastase. CJI a trecut cu vederea despre vocabularul violent al acestor „politicieni” de pe malul Bîcului. La fel, au trecut cu vederea peste cele trei cazuri de agresiune verbală și fizică asupra unor jurnaliști. Acțiunile Nastașilor au fost îndreptate în primul rând spre îngrădirea accesului la informație. Or, jurnaliștii în primul caz, când au fost bătuți pe scările MAI, încercau să transmită live evenimentul, în cazul secund au pus câteva întrebări la o conferință de presă, dar s-au ales agresați verbal în fața colegilor live, iar în cel mai recent caz un jurnalist a fost lovit cu pumnii în burtă pentru simplul motiv că l-a întrebat pe Vasile Nastase ce comentează despre scăderea încrederii în PDA.

Din păcate, CJI a trecut peste aceste trei incidente cu implicarea Nastașilor. Întrebați de ce? Nu o singură dată am scris că organizațiile din media sunt finanțate din banii furați de la Banca de Economii. Dimineață l-am băgat și pe Macovei în cașa asta, dar v-aș spune că nu am greșit prea mult. Toți sunt din aceeași grămadă de ongiști care stau culcați comod sub Nastași și sug apetisant banii virați de Filat și Țopi.

CJI ar trebui să fabrice urgent un banner suplimentar pe care să apară Nastașii și Petru Macovei. Primii sunt în ultimul timp cei mai violenți politicieni, iar Macovei apără de fiecare dată acțiunile Țopiștilor. Este clar că nu gratis. Fiecare cuvânt de susținere costă câțiva cenți. Exemplu de banner este atașat, a rămas doar de tipărit și de afișat lângă panoul instalat astăzi.

Mai are cineva încredere în organizațiile finanțate de Filat și Țopi? Finanțatorii externi, ai acestor proiecte, nu pun întrebări?

13177074_1560078270952961_5027493053494837227_n

 

Distribuie acest articol

One comment

  1. Dovadă că cineva din nou a dorit să pună niște macaroane pe urechi, parcă dacă a procedat așa, nu s-a înțeles că locul lui Năstase e alături de acei menționați, poate chiar în vîrful inamicilor presei pentru porcăria de care a dat dovadă…

Comments are closed.