Dodon lansează Televiziunea Socialistă din Moldova?

Câteva luni în urmă am scris despre lansarea a două televiziuni noi în Republica Moldova.

Canal 3, care aparține lui Plahotniuc ajunge la ultima sută de metri de 3 luni deja. Au spus că se lansează în primăvara aceasta, dar se tot amână. ”Proprietarul” a recunoscut că-i aparține și că e proiect real. Așteptăm lansarea.

Recent am aflat că în luna iunie Dodon Igor va lansa televiziunea TSN. Se presupune că denumirea vine de la ”Televiziunea Socialistă Națională”. În lunile de vară va fi doar în regim online (web), iar din toamnă va apărea pe micele ecrane din Moldova.

Să nu credeți că vor avea producție proprie 100%. TSN va retransmite THT din Rusia (Acest canal este deja retransmis în MD, dar la noi cum peste noapte se schimbă multe… cine mai știe ce se întâmplă?!). Deci, vom avea încă un canal rusesc retransmis pe teritoriul Republicii Moldova, iar ”filiala” de aici va fi un nou instrument de manipulare a opiniei publice. E puțin spus că NIT a fost eliminat de pe ecran. TSN va înlocui în foarte scurt timp influența negativă a NIT, iar ”sărmanii” de la țară vor avea un nou motiv să stea cu gura căscată la buletinele de știri în limba rusă, unde se vor înșira prostii în video, audio și foto.

În prezent Dodon deține portalul actualități.md

Distribuie acest articol