De ce Val Butnaru este obraznic și spune doar jumătăți de adevăr?

Val Butnaru și trustul lui nu încetează să manipuleze telespectatorii. De data aceasta au început să dezbată o temă neactuală despre casele de publicitate. Astfel, Butnaru acuză că GMG și grupul Exclusiv Media și-au tras câte o firmă de publicitate, iar toate spoturile promo pot ajunge pe unele posturi TV doar prin intermediul acestor companii. Dar, deoarece actualul șef al JTM este un neobrăzat, un certat cu bunul-simț și cu jurnalismul adevărat, precum și a ajuns o marionetă care joacă după cum plătește Renato Usatîi, Val Butnaru nu a spus nici măcar un cuvânt despre cum este vândută publicitatea Jurnal Trust Media.

Pentru a demonstra că înfumuratul purtător de bretele este un șarlatan pus pe manipulări, este suficient să deschideți oricare site al Jurnal Trust Media, iar în josul paginilor o găsiți mesajul: Publicitatea “Jurnal Trust Media” este administrată de agenţia de publicitate Reforma Advertising.

Deci, după cum este confirmat și pe fiecare pagină a portalurilor dezinformative ale JTM, publicitatea trustului este exclusiv în mâinele unei singure firme, respectiv toate contractele de publicitate trec prin filtrul Reforma Advertising, apoi primesc acceptul pentru a apărea la tv sau online.

Deși Val Butnaru acuză GMG și Exclusiv Media că și-au tras firme pentru a vinde publicitatea tv, radio și online exlusiv prin frimele lor, nu a informat telespectatorii că el procedează exact la fel.

Haideți să vedem cine este Reforma Advertising:

Reforma Advertising este de fapt denumirea casei de publicitate, un fel de marcă. Denumirea adevărată a firmei este Î.C.S. ”Reforma Art”, înregistrată în august 2009, cod fiscal 1009600027847, adresa mun. Chişinău, sec. Centru, str. Valea Dicescu, 7. Așa cum am scris și mai sus, firma este condusă de Val Butnaru, desemnat în calitate de administrator al acestei companii. Calitatea de fondator o are firma GT NEWS MEDIA GMBH – o firmă străină înregistrată în Germania. Deja în ce regiune… nu este greu de ghicit. Datele oficiale despre Reforma Art pot fi găsite aici.

De unde vine GT din denumirea firmei fondatoare a Reforma Art? Păi de la numele ”patroanei” Gabriela Țopa. Exact, familia Țopa deține Jurnal Trust Media, iar publicitatea este vândută tot de către ei, exclusiv. Datele oficiale despre GT NEWS MEDIA GMBH pot fi găsite aici.

În acest context, vreau să-i transmit lui Val Butnaru că nu este frumos să umble cu fofârlica și nici nu este bine să-și manipuleze telespectatorii în cel mai grosolan mod, deoarece o să vină ziua când oamenii se vor trezi și vor înțelege că sunt prostiți de un trust care nu încetează să producă minciuni pe secundă, acum și la comanda lui Renato Usatîi. Ce ține de casele media, Butnaru să-și informeze urmăritorii în mod corect și explicit. Ar fi cazul să nu mai debiteze minciuni. De fapt e timpul.

Distribuie acest articol
One Comment