Ce mai este nou la UNIMEDIA (articol de laudă)

Am scris anterior despre revenirea în echipa UNIMEDIA a tânărului neliniștit, Tudor Darie. Despre revenirea lui am știut mai demult, însă m-am abținut până când Vlad Filat a spus la offline cu bloggerii despre alegerea lui Tudor de a părăsi Guvernul, în favoarea UNIMEDIA.

La UNIMEDIA au apărut module noi, care te ajută să navighezi mai ușor și să plutești prin știrile pe care te interesează. Dacă apare un subiect mai aprins este pus la loc vizibil un tag și urmărește-l cât dorești. Exemplu este tagul: Demisia lui Zubco, care poate fi găsit la acest link.

Pe lângă aceste taguri, astăzi a fost lansat modulul dedicat special partidelor politice. Astfel, UNIMEDIA va publica comunicatele partidelor politice, în baza unor acorduri încheiate, iar acestea vor fi vizibile pe site, precum și accesând tagul: Partidul Liberal Democrat, unde veți găsi comunicate și știri referitoare la acest partid.

Săptămâna viitoare vine cu noi surprize, cu lansări noi și module noi pe UNIMEDIA. Tot ce trebuie să faceți este să așteptați să vină următoarea săptămână. Indicii mai multe nu vă dau.

Datorită noului management, al echipei, al evenimentelor aprinse din luna ianuarie, UNIMEDIA a înregistrat în luna ianuarie aproape 300 mii vizitatori unici și peste 6 milioane afișări. Anul 2013 a pornit bine, pentru UNIMEDIA, dar și pentru concurenți.

Pentru a se menține în topul portalurilor de știri, UNIMEDIA are nevoie de dezvoltare continuă și echipă puternică, operativă și cu noi idei de dezvoltare.

Zilele trecut i-am zis lui Tudor Darie să dezvolte versiunea pentru mobil după exemplul m.mediafax.ro. Deschizi în browser și vezi știrile de azi (10 știri) apoi deschizi categoria dorită. Actuala versiune pentru telefonul mobil este grea, arată destul de rău și se deschide după ce aștepți câteva secunde. Potrivit lui Tudor, se vor depune eforturi pentru modificarea versiunii M.

Iată cum arată acum m.unimedia.info:

m.unimedia

De știu este faptul că orice lucru nou, dezvoltat cu cap și al timp contribuie la acumularea dividentelor și punctelor de fidelitate din partea consumatorilor de știri. Funcția proprietarului și dezvoltatorului este să satisfacă ”clientul”, iar în rezultat va obține satisfacție în schițe și cifre.

Urez succes în continuare echipei UNIMEDIA și sper că tendința de creștere și recuperare se va ține, până la înregistrarea celui mai înalt trafic din Moldova, fără a publica știri cu sâni goi și șolduri expuse la soare, cum face un ”renumit” portal.

Distribuie acest articol