CCA-ul capturat a prelungit licența JurnalTV cu VOTUL UNANIM

Consiliul Coordonator al Audiovizualului, instituția „capturată politic” de mai mulți, după cum susțin jurnaliștii trustului Țopilor călărit intens de Nastași, a prelungit astăzi licența de emisie a JurnalTV pentru un nou termen de 7 ani, chiar dacă acest post de televiziune în ultima vreme a întrecut NIT-ul în domeniul propagandei.

Cu siguranță jurnaliștii de acolo nu prea vor sufla vorbe pozitive despre votul unanim acordat ”Pro” prelungirii licenței de emisie. Ei nu pot spune telespectatorilor și redacției că o instituție capturată politic poate proceda altfel decât spun șefii lor.

Votul de astăzi al CCA demonstrează că jurnaliștii, obligați de redactorii-șefi, sug din degete atunci când atacă Consiliul. Or, în cazul dacă această instituție era supusă politic și la cheremul unui „oligarh”, având motiv întemeiat să poarte pică Jurnalului în urma atacurilor mediatice nefondate, nu mai vota favorabil pe întreg mandatul său, motivând refuzul în fel și chip, ori chiar aplicând precedentul cu Noile Tehnologii Informaționale /NIT/.

Să vedem de azi înainte dacă CCA-ul mai încape de rău în gura jurnaliștilor din trustul țopist. Ar fi culmea dacă peste câteva zile din nou va fi întors spatele și vor începe atacurile nefondate.

Da, cu siguranță mai multe instituții de la noi sunt partajate politic, sunt și acorduri publice în acest sens, dar asta nu înseamnă că toate deciziile sunt aprobate doar cu viza politică.

Stimați jurnaliști de la JurnalTV, mulți dintre voi obligați să spuneți minciuni și să ieșiți la proteste stupide, cum vă simțiți acum după votul CCA? V-ați convins că până acum ați îndrugat doar brașoave despre capturare și războiul CCA împotriva postului la care lucrați? V-ați convins că sunteți obligați să spuneți tâmpenii? Ar fi timpul să părăsiți corabia propagandistică!

Apropo, cineva s-a găsit bun la suflet să conteste în fața membrilor CCA prelungirea licenței JurnalTV, fiind aduse argumente suficiente în acest sens. Cu toate astea, CCA a decis cu votul unanim să susțină postul Țopilor și a respins toate acuzațiile aduse. Video este pe privesc.eu

Distribuie acest articol