Bețișor trebuie să suspende și activitatea presei PLDM

Imbulzeaza mare in presa controlata si finantata de PLDM. Pe parcursul zilei de ieri au bagat la greu stirea precum ca Adriana Betisor, procurorul care a iesit din captivitatea justitiei controlate de Vlad Filat timp de 6 ani, a interzis avocatului poporului sa se vada cu Vlad Filat. Din pacate, aceleasi surse nu au pus si declaratia procurorului, preferand sa promoveze doar pozitia falsa a reprezentantilor PLDM.

Nu stiu de ce procurorul mai permite presei de partid sa atace justitia, mai ales ca se stie din ce surse se finanteaza portalurile de stiri controlate de PLDM, precum si acel post TV fara Voce. In mod normal, daca Betisor era un procuror mai curajos, ar fi pus capacul peste proprietatile procurate din banii furati de la BEM si, in vederea securizarii acestora, punea sechestru, totodata suspenda activitatea jurnalistica. Or, orice bun procurat din banii obtinuti ilicit trebuie sa fie pus sub sechestru, ca ulterior sa se valorifice pentru a se scoate catusi de putin banii furati din Banca Statului. In cazul dat, dupa cum poate constata oricine, portalurile PLDM consuma banii furati de la BEM, iar in acelasi timp fac partizanat politic in favoarea lui Filat si PLDM. Astfel, institutiile media finantate din banii furati de la stat continua sa produca beneficii inculpatului, totodata si partidului din care acesta face parte. Respectiv, constatam ca oricine beneficiu obtinut in urma hotiei trebuie sa fie localizat, iar temporar de sistat valorificarea acestuia. In cazul dat se impune sechestru, iar odata cu acesta si suspendarea redactiilor.

Stiu ca unii vor sari sa spuna ca este atacata libertatea presei, insa in cazul dat vorbim despre un miliard furat, despre partizanat, precum si despre influentarea opiniei publice in favoarea inculpatului prin intermediul unor surse platite tot din banii nostri.

Mai pe scurt, tot noi achitam ca Filat sa fie canonizat in fata tuturor. Straniu, nu?

Distribuie acest articol