Încă 2 zile până la lansarea TSN


Update: După publicarea acestui articol, pe site-ul televiziunii au fost adăugate încă 10 zile până la lansare.

Au rămas două zile până la lansarea Televiziunii Socialiste. Contorul de pe site-ul oficial arată că în scurt timp se lansează noul produs media, copt de aproape un an și activ acum doar datorită YouTube.

Gurile rele și bune spune că TSN aparține lui Igor Dodon. Acesta, deputat în Parlament, care anterior spunea că nu are nimic comun cu bannerele roz din Chișinău și cu Soluția, în repetate rânduri a spus că televiziunea care se lansează acum în septembrie nu-i aparține. Voi credeți? Eu nu!

După cum se cunoaște, TSN va fi o televiziune online, așa cum a început și JurnalTV în anul 2009. Este inexplicabil de unde TSN a luat sloganul ”Primul online”. Poate primul de talia lor, mașină de manipulat, producătoare de știri, în care la fiecare 5 minute apare Igor Dodon sau Zinaida Petrovna, în sediul Partidului Social sau la F. Soluția.

Deputatul neafiliat, Igor Dodon, a scris pe Facebook că a fi primul ”nu inseamna momentul, data lansării – ci poziția pe piață”. Mda, aici are dreptate ”мечтать не ….”.

De la TSN au plecat deja câțiva jurnaliști, sătui de ordine și știri redactate de alții, în care este obligatoriu ca Dodon să apară în calitate de Președinte PSRM și nu în calitate de deputat neafiliat.

Tot gurile rele și bune spun că portalul actualități.md aparține lui Igor Dodon, dar… atât timp cât nu l-am prins pe Mr. Igor să o facă pe jurnalistul, mă abțin de a spune cui aparține acest portal. El oricum dezminte și spune că nu are nimic, apoi apare cu pantaloni și steaguri roz prin tot orașul.

Urăm succes celor de la TSN și îi așteptăm pe antene, ca pe porumbei 🙂 Eu zic că vor muri repede, iar Canal3 (PlahotniucTV) a luat locul, culoarea și telespectatorii vorbitori de limba rusă. Acum vor trebui să se arunce din urma trenului pentru a face știri și să fie în topul cozii, poate și pe metrica.md.

(Să fiu iertat de Voronin pentru că i-am folosit câteva cuvinte în acest articol)

Citiți și: Oficial: Știrile TSN vor fi despre PSRM și Dodon

Distribuie acest articol
2 Comments