Unii din presă au suferințe dorsale în locul celor de la TV8 și JurnalTV?

Potrivit CSID, ”durerea rectală (dorsală – n.r.) este acea durere apărută în porţiunea inferioară a tractului gastrointestinal. Termenul este adesea folosit pentru a defini durerea anală sau durerea de la nivelul anusului. Este o problemă relativ frecventă şi poate apărea ca urmare a hemoroizilor sau fisurilor anale, dar şi din multe alte cauze. Durerea rectală sau anală poate apărea în bolile inflamatorii ale intestinului, infecţii localizate sau în cazul leziunilor minore apărute în această zonă. În anumite afecţiuni care dau durere rectală, cum ar fi hemoroizii sau fisurile anale, pot apărea şi alte simptome, de exemplu sângerări rectale. Cancerul reprezintă a cauză rară de durere rectală.

Uneori durerea poate fi puternică datorită numeroaselor terminaţii nervoase care se găsesc în regiunea perianală. De obicei, cauzele durerii rectale pot fi uşor identificate, iar tratarea ei se face cu antialgice şi băi de şezut calde.”

Potrivit portalului pentru ”integritate jurnalistică”, unii jurnaliști au renunțat să reflecte Adunarea Naţională PDM – Pentru Moldova „în semn de solidaritate cu TV8 și Jurnal TV”.

Totuși, analizând conținutul siteurilor tv8 și jtv, am înțeles că unii jurnaliști au dureri rectale ”în semn de solidaritate cu TV8 și JurnalTV”.

Or, cei de la tv8 și jtv au reflectat pe larg evenimentul PDM din PMAN de duminică, deci nu au vreo problemă și nici nu au făcut vreun îndemn la boicot.

Prin urmare, dat fiind faptul că tv8 și jtv nu au careva ”dureri”, acuzele rectale ale celor menționați de media-azi sunt cam anapoda și chiar neacceptate nici de către „victimele” susținute.

Mai pe scurt, vorba tovarășului Cheianu, se constată la situația de azi că unii au dureri pentru alții, iar celor din urmă nici că le pasă.

Asta da solidaritate autodeclarată în presă! 🙂 Sau poate așa și-au motivat lenea să-și miște fundurile în zi de duminică?

Distribuie acest articol