Trollul PAS și PPDA scrie că Ambasadorul SUA este o CURVĂ

Andrei Petica, domiciliat in Molovata Noua, membru si sustinator inrait al politicii PPDA si PAS, nu se lasa de mesaje denigratoare pe facebook, iar ultima “fapta eroica” este campania de denigrare online a Ambasadorului SUA in Republica Moldova.

Acest Petica este de fapt trollul din spatele profilului fals cu numele Andrei Petru de pe Facebook.

Iata ce a scris el despre Ambasadorul SUA:

“Faceți cunoştință cu o nouă curvă politică pe nume James Pettit care doar a fost un pic îndignată de fărădelegile proxenetului Plahotniuc şi a curvei de judecător pe nume Rodica Berdilo care calcă democrația în picioare.

Jemes Pettit s-a vândut pe un lot de teren (Stadionului Republican unde ar putea fi construit noul sediu al Ambasadei SUA) nu toate curvele se vând pe lei şi dolari, unile se vând şi pe loturi de pământ.

Trebuie de protestat şi la Ambasada SUA şi dacă eu greşesc ambasadorul trebuie să iasă şi să ne spună că este cu poporul şi nu cu suteneorul.”

La comentariul sau a pus si foto:

Tin sa mentionez ca Andrei este prezent practic zilnic la sediul PPDA, precum si la toate protestele organizate de acest partid. Mai mult, Inga Grigoriu, vice al PPDA, a spus ca el este un baiat bun si destept.

Apropo, pentru protestul din fata primariei Chisinau el a elaborat, printat si a distribuit protestatarilor si aceasta imagine denigratoare:

Faptul ca un membru al PPDA a lansat o asa campanie de denigrare pe Facebook ma face sa cred, ca a lansat-o cu acordul expres al Maiei Sandu si Andrei Nastase. Altfel nu pot intelege cum el este adapostit in sediul PPDA facand asa ceva in mediul online. Deci o face la indicatia si cu acordul clar al liderilor PAS cu DA (PAScuDA).

Eu sper ca jurnalistii o sa-l intrebe pe Nastase despre acest atac impotriva Ambasadorului SUA. Astept si o reactie din partea Maiei Sandu, care se tot lauda ca se duce in America si discuta acolo cu “partenerii”.

La fel sper ca Ambasada SUA va lua act de acest atac lansat la indicatia liderilor PAScuDA!

P.S.: Unde sunt Alaiba si Vlada Ciobanu cu vanatoarea de trolli? Nu vor sa iasa cu o reactie la fapta colegului lor de partid? Ori fumul de iarba a scazut vizibilitatea?

Distribuie acest articol