Șor promite “kino”: Vrea să conteste alegerile din Chișinău și anunță posibile proteste în masă

Surpriza electorala la Chisinau! Dupa ce duminica trecuta Andrei Nastase si Ion Ceban au trecut in turul II, iar aceasta dupa ce principala concurenta a socilistului a fost exclusa in mod enigmatic la cererea unui partid unionist (???), conducerea Partidului Șor anunta ca se gandeste la posibilitatea contestarii alegerilor din capitala. Totodata, unii membri de partid cer insistent si proteste masive de sustinere a Reghinei Apostolovna.

Sor spune ca alegerile au fost ilegale, deoarece candidata partidului sau a fost exclusa ilegal, fapt ce ar urma sa fie demonstrat si in instanta de judecata. La fel, liderul formatiunii mai sustine ca aceste alegeri au fost fraudate masiv, iar dovezile vor fi prezentate instantei.

Prin urmare, Sor contesta legalitatea primului tur al alegerilor din Chisinau, iar juristii formatiunii sunt antrenati acum in pregatirea demersurilor de atac a rezultatelor in instanta. Deja ce va urma… instanta stie.

O eventuala anulare a turului 1 ne-ar putea lasa fara turul 2, iar candidatii trecuti in finala ar putea sa-si puna pofta in cui.

Sa inceapa kinoul!

Distribuie acest articol