Șor îi amintește Maiei că trebuie să se apuce de lucru!

Dupa ce Maia Sandu a facut valuri in closetul din sediul /pas/ in privinta alegerilor din Jora, localitate castigata incontestabil de Mariana Tauber, acum seara Ilan Sor a iesit cu un vechi indemn pentru partenera lui Filat si colega lui Nastase: “Maia, apuca-te de lucru!”. Totodata, primarul de Orhei i-a amintit duduiei ca el i-a finantat partidul, iar intretinerea l-a costat scump de tot, inclusiv calatoriile private cu avionul.

Suplimentar la indemn, Sor o mustrat-o pe Maia Sandu si i-a dat pe puncte ce trebuie sa faca pentru a construi o Moldova europeana. Astfel, tanarul politician sustine ca el a realizat cu succes diferite proiecte de infrastructura si sociale, pe cand politica formatiunii “solidaritatii” & “actiunii” si a conducerii acestui partid este bazata pe palavrageala si pe vorbe goale. Mai mult, duduia lui Filat este acuzata ca minte oamenii si se joaca din plin cu asteptarile acestora, inclusiv nu inceteaza sa-si bata joc de sentinentul pro-european al electoratului de dreapta.

“Scumpa Maia! Scumpă – în sensul direct al cuvântului. Nu o să îți reamintesc din nou că nu tare demult ți-am finanțat partidul. Că ai trăit destul de bine pe banii mei, care, după cum ai tot strigat și continui să strigi și astăzi, chipurile au fost furați. Înțeleg că nu ești obișnuită să lucrezi și să câștigi banii cu forțele proprii. Îți este caracteristic să cheltuiești bani străini, fără pic de rușine sau recunoștință.”, a scris Sor.

In partea ce tine de afilierea europeana, Sor da din deget si-i reproseaza Maiei Sandu ca pune oamenii sa astepte un “nene” european, care o sa faca totul in locul politicienilor de la Chisinau: “Te ascunzi în spatele Europei, înșelând oamenii. Oamenii nu votează pentru tine sau pentru complicele tău Năstase. Ei votează pentru ideea falsă că va veni un “nene” din Europa și va face totul în locul tău. Și tu nu le spui adevărul: acest “nene” nu va veni, iar tu nu vrei sa faci nimic și nici nu poți să faci nimic”.

Un alt repros pentru Maia Sandu este: “Tu te ocupi cu politica, deoarece, așa cum crezi tu, asta ar înseamna să nu faci nimic”.

Ilan Sor are dreptate cand afirma aceste lucruri despre Maiei Sandu. Iar aici voi reaminti despre faptul ca membrii pas si tinerii din acest partid niciodata nu au pus umarul la ceva bun pentru societate. Ei stiu doar sa organizeze flashmob-uri inutile pe la sedii de procuraturi (15-20 de participanti), iar cand a aparut sitiatia exceptionala si necesitatea de curatat orasul de crengile rupe de ninsoarea din aprilie 2017, sau sa puna umarul in alte situatii grele pentru oameni, cei din /pas/ pur si simplu se retrag pe facebook si comenteaza de acolo ca altii trebuie sa faca treaba in locul lor. Mai mult, seful trollilor PAS, Alaiba, mai intocmeste si rapoarte despre cine din autoritati si ce ar fi trebuit sa faca, dar ezita sa traga putin cu ochiul prin sediului partidului si sa vada ca toti colegii lui si Maia se scarpina la coaie (via Natalia Morari) si asteapta mana cereasca.

Prin urmare, Sor vrea sa vada o Maie Sandu antrenata in lucruri concrete, iar odata cu proiectele realizate sa obtina si dreptul de a deschida gura in privinta anumitor subiecte. Pana atunci…, Maiei i-a ramas sa se apuce de lucruri concrete si sa se lase de facebook. Ar fi mai utila pe teren.

Vezi declaratia –> fb.com/IlanShorOfficial

Distribuie acest articol