“Prințul” Sturza, ajuns în subsolul rating-ului, îl atacă din nou pe Șor

Duminica trecuta Partidul Sor a castigat alegerile din Jora, iar aceasta victorie a starnit putina invidie politica. Prima care a sarit ca arsa la fund a fost Maia Sandu, iar reactia acesteia a fost taxata rapid de Ilan Sor.

Insa, dupa ce Ilan i-a indicat expres Maiei sa se apuce de lucru si sa lase vorbaraia lunga, in ajutorul lenoasei a sarit “Prințul” privatizarilor Ion Sturza, fostul sef al lui Vlad Filat si partener de hotie cu acesta.

Totusi, reactia lui Sturza nu are la baza numai persoana Maia Sandu. Un alt motiv este si disparitia “Printului” din sondajele de opinie.

Cu siguranta fostul sef de la prihvatizari este suparat si pe faptul ca locul numelui sau in sondaje a fost preluat de Sor. Or, ajungang in neant in sondajele de opinie publica, mai ales dupa ce o lunga perioada de timp a stat calare pe ProTV Chisinau, Sturza nu intelege ca oamenii incep sa capete incredere in persoanele care realizeaza lucruri concrete si nu se care ocupa de vorbe in dodii.

Ce tine de textele goale aruncate de Sturza pe Facebook, eu va dau numai un mic fragment de pe europalibera.org:

“Pentru mulţi cetăţeni moldoveni anul 1999 se asociază cu restanţele la salarii şi pensii de câte 5-8 luni, deconectarea haotică a curentului, devalorizarea leului, scumpirile în lanţ. Plus la toate, o gâlceavă politică ce nu se mai termina.

Totodată, uneori se întâmpla să aibă loc asasinate împotriva unor poliţişti şi oameni de afaceri, precum şi jafuri armate.

Ion Surza a condus între martie-noiembrie 1999 cabinetul de miniştri lăudat de unii pentru promovarea reformelor, criticat de alţii pentru miniştri asupra cărora planau suspiciuni de corupţie.”

Probabil cu asta s-a spus totul despre cine este individul Ion Sturza. Mi-i jale de oamenii care mai cred el el.

Distribuie acest articol