Modernizarea Aeroportului Internațional Chișinău motivează companiile avia să deschidă noi curse

Modernizarea Aeroportului Internațional Chișinău, administrat în prezent de AviaInvest prin contractul investițional, motivează companiile străine să investească și să deschidă noi curse avia. Un exemplu recent este al WizzAir, care astăzi a anunțat lansarea a încă 5 curse în plus la cele de până acum. Mai mult, s-a decis și suplimentarea flotei bazei moldovenești a Wizz cu încă un avion de capacitate ridicată.

Informații despre cele 5 curse noi WizzAir din Chișinău sunt pe blogul luchianiuc.com

Prin urmare, înțelegem că AI Chișinău devine tot mai atractiv în rândul companiilor avia străine. La fel, lucrările de reparație reconstrucție a aerogării au ridicat nivelul calității în domeniul deservicii clienților, iar acest aspect permite aviacompaniilor să-și mențină un nivel de calitate în corespundere cu reputația sa.

În acest context, derularea cu succes a tuturor proiectelor lansate pe teritoriul AI Chișinău, vor atrage în viitorul apropiat și alte companii de talie internațională, în special cele cargo interesate să opereze în regiunea noastră și în căutarea unui hub modern, sigur și fiabil.

Imagini pentru cargo avia

Acestea fiind observate, felicit pe această cale întreaga echipă și conducerea AI Chișinău – AviaInvest, care și-au dat stăruința și priceperea întru transformarea unui aeroport falimentar într-un Aeroport Internațional care a devenit cartea de vizită a Republicii Moldova.

Distribuie acest articol