Maia Sandu și sectanții ei au pierdut simțul controlului și al răspunderii morale?

Ieri undeva prin Italia urma să aibă loc un concert pentru basarabeni. Dar, din păcate, evenimentul a fost umbrit de niște enoriași ai cultului sectant ”Maia Sandu”, care au năpustit și au pleofturit în stânga și dreapta, inclusiv a fost înjosită și artista Anastasia Lazariuc.

Cu părere de rău, agresivitatea sectanților a fost susținută din plin și de presa de la Chișinău, care s-a angajat să promoveze ”fapta eroică” a celor violenți din diaspora italiană, chipurile ai noștri educați stabiliți în Italia.

Din păcate, dezvoltarea și susținerea sectei ”Maia Sandu” ar putea naște malițioști incontrolabili, iar manifestări de genul celor de ieri vor înjosi prezența moldovenilor peste hotare, creând impresia că diaspora devine o specie sălbătică și un pericol social iminent.

La această etapă, pot constata doar faptul că sectanții Maiei Sandu au pierdut puțin simțul controlului și răspunderea morală, dar sper că vor reveni la normal și vor înțelege că sunt duși în eroare și folosiți gratuit strict în interese politice și meschine, așa cum au fost folosiți anterior și de către Vlad Filat.

Distribuie acest articol