Maia Sandu nu lucrează și vrea să o întrețineți voi

Maia Sandu nu mai lucreaza de cand a fost data afara de la Ministerul Educatiei. Ea spune ca inca mai are resurse din economiile adunate in perioada cand facea ceai si cafea la sediul Bancii Mondiale din SUA. Insa, odata ce si-a lansat partid, Maia cere bani pentru ea si pentru colegii ei, pentru ca altfel ei nu mai pot rezista fara finantare si nu pot prosti oamenii fara €&$. Mai ales ca Platon si Filat sunt inchisi, iar Topa nu tine piept nici cu Andrei.

“Presa” costa milioane, deplasarile costa, bannerele sunt bani, pliantele tot nu-s gratuite. Deci Maia are nevoie de o groaza de bani.

Insa, in mod normal Maia ar trebui sa se duce sa lucreze undeva macar si jumatate de zi si sa-si doneze o parte din bani partidului, ca mai apoi sa inteleaga si ea cum este sa castigi 100€/luna si din acesti bani sa mai intretii si niste netrebnici cu partid.

Deci nu donati lenesilor care nu vor sa lucreze si care vor sa o duca bine din contul vostru. Nu va prostiti si nu donati nici pas-lui si nici aiuritilor de la ppda! Nu donati nimanui!

Distribuie acest articol