Deși spunea că-i este indiferent, Anastasia Nani retrăiește pentru Platon?

Încă la sfârșitul anului 2017 am scris despre faptul că redactorul-șef al portalului Anticorupție.md este soția avocatului lui Veaceslav Platon, ultimul fiind condamnat la ani grei de pușcărie (vezi aici). Atunci, în decembrie 2017, soția avocatului spunea că nu se implică în activitatea soțului, iar această regulă este reciprocă. Mai mult, dnei a scris că nu intervine în textele despre Platon, respectiv nu există conflicte de interese în cadrul redacției Anticorupție.md

Totuși, după aproape un an de zile, Anastasia Nani, soția despre care am scris mai sus, revine cu o nouă postare pe Facebook, iar de data aceasta este suficient de părtinitoare și chiar scrie că nu se poate abține de la comentarii în privința lui Platon:

Deci, chiar dacă a încercat să ne mintă în 2017 și se jura că-i este în cot de Platon, respectabila și-a dat arama pe față și iată ne servește o așa reacție jurnalistică independentă la ceva despre care nu știm dacă s-a întâmplat cu adevărat sau nu.

Apropo, astfel de făcături, despre agresiuni și tot așa mai departe, sunt deja o obișnuință pentru unele redacții, mai ales pentru una finanțată anterior direct din jaful de la BEM. Or, dacă o să vă amintiți puțin, câteva luni în urma Natalia Morari spunea că niște persoane i-au sechestrat un prieten și că-l țin prizonier. Totuși, deși Morari a avut această „informație”, ea nu a mers să depună vreo plângere la Procuratură și nici nu a sezizat alte organe de stat despre presupusa crimă. Deci, așa cum Morari a manipulat oamenii cu o prostie fabricată în laboratoarele de propagandă, acum și redactorul-șef al Anticoruptie.md încearcă, probabil, să ne hrănească cu o nouă porție de propagandă înainte de reînceperea sesiunii Parlamentare, iar cei care o urmăresc sunt nevoiți să creadă, pentru că ea este ”jurnalist de investigație”, este ”independentă” și ”profesionistă”.

Ce să mai… În minte îmi vin doar puncte de suspensie…

 

Distribuie acest articol