Băbuța aceasta este protestatar de serviciu sau mereu e din întâmplare la locul unde trebuie?

Azi la amiaza am primit de la cineva doua linkuri. In primul este aratata o batranica protestand in fata Procuraturii Generale in favoarea Anei Ursachi, iar in al doilea material video tot ea protesteaza deja in fata unui magazin social. Colac peste pupaza, peste dansa da si Matasaru – autorul textelor si video de pe crimemoldova.md

Pentru a vedea ambele inregistrari, accesati aici si aici.

Dupa cum am scris si mai sus, dna Cemortan (numele a fost publicat de Matasaru), protesta cateva luni in fata PG si cerea clasarea dosarului penal deschis pe numele Ana Ursachi, ultima fiind cercetata pentru niste crime si care in prezent este in cautare. Mai mult, s-a aflat ca Ana Ursachi este fiica unui nomenclaturist comunist.

Dupa ce a protestat pentru Uraschi de la PPDA, acum dna spune ca a fost inselata la un magazin social al Partidului Sor. Eu nu stiu daca este reala inselaciunea sau nu, dar mi-i interesant cum dnei si Matasaru au ajuns in acelasi timp tocmai pe la Ciocana, acolo unde au fost facute anumite secvente?! De ce mi-i interesant? Stiu ca Matasaru locuieste undeva pe la Telecentru (adresa exacta este pe csj.md), deci cu siguranta nu se plimba pe la Ciocana si a dat din intamplare peste “protestatara” mentionata.

Prin urmare, inteleg ca dna este un fel de protestatar la comanda, adica un fel de bocitoare care presteaza servicii cui trebuie si cand trebuie. Iar aici nu voi ezita sa spun ca anumite persoane din spatele dnei depun efort si fac totul ca magazinele sociale sa fie denigrate si inchise. Da, magazinele deranjeaza unii “lideri” din “opozitie”.

Apropo, imaginea de mai jos ar putea fi un raspuns la toate 🙂

Distribuie acest articol