Apel: Guvernul sa-l declare indezirabil pe Kozak inainte sa mai ajunga acesta pe pamantul nostru

Dupa cum ati aflat din presa, Putin a decis sa-l inlocuiasca pe Rogozin in relatiile cu Moldova si PMR, iar noul emisar a fost numit Dmitri Kozak.

Dmitri Kozak este individul care a incercat sa faramiteze Moldova in 3 state individuale si sa formeze o Federatie Moldoveneasca, cu limba rusa pe primul loc si cu toata puterea centrala impartita aproape egal in trei, dar nu mai putin de 50% pentru PMR si Gagauzia. Mai mult, planul mai avea si o componenta militara in favoarea Rusiei, iar armata urma sa mai stationeze pana in 2023.

Cine nu stie cum acest Kozak a dorit sa ofere 50% din fotoliile legislative PMR-lui si Gagauziei, sa citeasca aici – https://ro.wikipedia.org/wiki/Memorandumul_Kozak

Prin urmare, Kozak a fost si este o amenintare directa la securitatea Republicii Moldova, iar numirea in functia nominalizata este de fapt o jignire a tarii noastre. Or, desi a uneltit oficial impotriva integritatii teritoriale a RM, acum individul revine si cu siguranta o sa aiba tot acelasi plan.

In acest context, indemn presa de la Chisinau si formatorii de opinie sa ceara Guvernului sa-l declare indizerabil pe Kozak inainte sa mai ajunga acesta pe pamantul nostru.

Kozak nu are de ce sa ne mai calce pamantul!

Oare Guvernul PD are acest curaj?!

Apropo, Voronin o sa intre in istorie cu respingerea planului Kozak. Atunci batranul a spus ca Legea Supreme nu permite faramitarea tarii!

Distribuie acest articol