“Angajamentul” ipocritei Maiei Sandu este mită electorală și ademenirea profesorilor la protestul #PAScuDA din 26 august

Dupa ce a inchis mai multe scoli si i-a lasat pe unii invatatori de la sate fara locurile de munca, Maia Sandu a iesit astazi cu o oferta in afara campaniei electorale si promite majorare salariilor cadrelor didactice cu 50% (50-75€).

Analizand perioada si oportunitatea unui asemenea mesaj populist in plina vacanta politica si parlamentara, dar si foarte departe de campania electorala ordinara, am dedus ca “Angajamentul” Maiei Sandu este mita electorala anticipata si ademenirea profesorilor la protestul #PAScuDA din 26 august 2018.

Asadar, Maia Sandu promite in avans tuturor profesorilor ca vor mai primi 50-75€ la salariul lor de acum (100-150€), dar ultimii trebuie sa participe activ la protestul de la sfarsitul lunii si sa doboare guvernarea actuala prin orice mijloace:

Totusi, Maia Sandu nu spune nimic de ce nu a promis si nu a realizat asa ceva in perioada cand a fost ministru al Educatiei si a guvernat fericita alaturi de Vlad Filat. Mai mult, papusa gonflabila a politicii moldovenesti o face pe nevinovata si pe neparticipanta la actul guvernarii din 2009 pana in 2015, uitand peste noapte ca a avut toate parghiile sa faca din educatie scop de țară si un magnet pentru tanara generati. Insa…, atunci ea nu avea batai de cap si nu-i trebuiau protestatari. Ea acum are nevoie, adica exact in petioada cand se rupe sa reajunga la putere si sa mai inchida cateva scoli si gradinite.

In acest context, eu sper ca profesorii nu se vor lasa dusi de nas cu 50€ si nu vor da curs ipocriziei #PAScuDA. Ajunge cu bataia de joc si cu asa forme de mita!

Distribuie acest articol