Agentul de influență Natalia Morari susține Rusia în razboiul cu Ucraina

Agentul de influență Natalia Morari, subalterna oamenilor cu milioane de euro si dolari, sustinatoarea opozitiei de paie de la Chisinau, tot ea fiind si individa care ne tot spune ca la hotar nu avem tancuri rusesti, acum spune ca Ucraina a provocat Rusia in Marea Azov.

Pozitia Nataliei este sustinuta si de catre Valeriu Plesca, fostul ministru al Aprarii. Totodata, un mesaj asemanator a fost distribuit si de catre directorul institutului de “reforme europene” de la Chisinau.

In opinia agentei de influenta Natalia Morari, ciocnirea navelor in Marea Azov a fost pusa la cale de catre Poroshenko, iar scopul vizat ar fi cresterea sustinerii populare inainte de alegerile din Ucraina.

Potrivit agentei de influenta, Ucraina trebuie sa-si asume urmarile ciocnirii navelor ua cu navele ru si nu invers.

In acest context, Morari este de partea Rusiei in razboiul cu Ucraina, iar mesajele transmise de catre ea prin intermediul televiziunii pe care o calareste sunt de fapt mesajele transmise activ si de catre Lavrov, ministrul de Externe al rusilor.

Prin urmare, tinand cont de faptul ca Rusia nu mai are acces la telespectatorul moldovean, agenta de inflenta Natalia Morari a preluat sarcina si incearca prin metode mascate sa transmita pe teritoriul Moldovei pozitia Rusiei, care este una indreptata impotriva Ucrainei si poporului ucrainean.

Trebuie sa amintesc despre faptul ca, Natalia Morari este sustinatoarea si partenera Maiei Sandu, iar prin cumul mai face si “voluntariat” pentru Andrei Nastase. Totodata, ea a fost activa si in perioada cand in strada se cerea alegerea sefului statului prin vot direct si, respectiv, a acordat tot suportul necesar ca Igor Dodon sa ajunga in fruntea tarii, fiind si acesta omul Kremlinului.

Urmare a celor de pana acum, membrii societatii civile, care o sustin pe Morari si o cred un membru de va(r)za al castei lor, trebuie sa inteleaga faptul, ca sustin un agent cu interese meschine si cu sarcini kremlineze.

Distribuie acest articol