6 instituții media și-au anunțat cititorii că stau foarte prost la capitolul IT

Sase institutii media si-au anuntat cititorii ca stau foarte prost la capitolul IT, iar toata noutatea a fost transformata intr-o adevarata demonstratie de prostie. Mai mult, fiind absolut incompetenti in domeniul IT, aceste 6 entitati “libere si independente” au semnat si o scrisoare oficiala in adresa CEC, iar raspunsul a fost unul simplu: “apasati click dreapta!”.

Vezi aici –> AGORA, alături de cinci intituții media, cere explicații de la CEC: Cum a făcut rost PublikaTV de date oficiale înainte de publicarea acestora

Vezi aici raspunsul CEC –> Cum explică CEC faptul că Publika TV a prezentat rezultatele alegerilor înainte de publicarea oficială a acestora

Cel mai mult sunt amuzat de Agora.md. Or acest site se lauda cu o echipa IT pregatita si super mega nu stiu cum, dar nici macar unul nu s-a gandit cum sa bage un click dreapta si sa scoata de acolo codul sursa pentru rezultatele in timp real. Pe semne toti au mers sa-l voteze pe Andrei Nastase la indicatia lui Tudor Darie, iar din acest motiv nu prea a avut cine sa se ocupe si de partea IT.

Preocupata de rezultatul lui Nastase a fost si dna Cornelia Cozonac.

In loc sa fie atenti la codul sursa, cu ochii pe rezultatele lui Nastase stateau si cei de la ZdG, care spun ca sunt nepartinitor si nu au sustinut pe nimeni.

Totusi, desi principalul IT-șnic Privesc.eu a spus ca toate codurile sursa au fost publice, presa hranita din banii BEM a continuat-o cu manipularile si a tot tinut-o pe parcursul zilei de ieri ca are dreptate. Desi… toti specialistii IT rosesc.

Asadar, in loc sa caute metode cum sa-si imbunatateasca calitatea prestarii serviciilor jurnalistice fata de cititori, aceste 6 institutii au ales sa se faca de cacao in fata tuturor!

Iata lista “semnatarilor”, mari specialist in IT:

  1. UNIMEDIA. INFO
  2. DIEZ.MD
  3. AGORA.MD
  4. Ziarul de Gardă
  5. TV8
  6. Centrul pentru Jurnalism Independent

In mod normal redactiile astea ar trebui sa-si ceara scuze de la utilizatori, deoarece pe fonul incompetentei lor in domeniul IT au dezinformat si au manipulat in mod grosolan intreaga opinie publica. Dar… la ei obrazul e foarte gros. Foarte!

Distribuie acest articol