Un avion FlyOne a eșuat cursa spre Moscova și a revenit de urgență pe AI Chișinău

Un avion FlyOne a eșuat cursa spre Moscova și a revenit de urgență pe Aeroportul Internațional Chișinău la doar o oră după decolare și la o distanță relativ prea lungă până la Aeroportul Vnukovo din Moscova.

Informația despre eșuarea zborului a fost publicată de UNIMEDIA, menționând că ar fi fost o depresurizare, citând Ranway 08.

Ulterior, FlyOne a venit cu o poziție oficială și a precizat că toți pasagerii au fost în siguranță, iar tehnicienii lucrează la remedierea problemei.

Însă, în tot acest timp în aeroportul din Chișinău și în cel din Moscova vor fi cel puțin 200 de persoane blocate, precum și mulți alți pasageri de pe alte curse, care urmau să fie deserviți cu aceeași aeronavă defectată.

Potrivit PRO TV Chișinău, cel mai probabil oamenii blocați vor trebui să aștepte până când avionul va fi operabil, iar după aceasta, cu frica în sân, vor fi duși/aduși deja în afara graficului.

Avionul defectat este chiar cel din imaginea de mai sus, având numărul de înregistrare ER-00003, scris pe coadă, Airbus A320-232. Deci data viitoare să fiți atenți la acest număr și să vă amintiți că a avut probleme și s-a întors din zbor din cauza unor probleme legate de altitudine.

Apropo, aeronava are deja aproape 11 ani, primul zbor fiind la 11/07/2008, Serial number 3577. Anterior aparatul de zbor a fost folosit și de alte două companii avia, fiind utilizat în Peru, Taiwan și El-Salvador. FlyOne este deja a 3-a mână. Taiwanezii au scăpat de el prin 2016.

Distribuie acest articol