O seară pefect cu Guguță, sau cum postul ProTV Chișinău a fost pus să facă lumină

În plin scandal și contestări în privința ruinii numite Cafeneaua Guguță, amplasată ”strategic” în Parcul Ștefan cel Mare, ieri Anișoara Loghin a fost pusă să facă lumină și i-a fost ”invitat” în emisiunea ei noul proprietar al edificiului, și anume Ceslav Ciuhrii, tot el fiind și proprietarul unui restaurant amplasat în parcul Valea Trandafirilor.

Astfel, potrivit emisiunii Anișoarei Chirtoacă Loghin, accesibilă online și aici, în Parcul Ștefan cel Mare nu se va ridica un hotel cu 13 etaje, iar schița apărută în presă este o făcătură. Mai mult, proprietarul susține că a cumpărat pământul de sub clădire și încă nu știe ce o să construiască acolo, iar până la o decizie finală va consulta mai întâi societatea-civilă și ministerul de resort. La insistența fină a Anișoarei, Ciuhrii a promis că pe locul cu pricina nu va răsări vreo construcție mai înaltă decât permite legea, iar în calcul s-ar putea lua și reconstrucția Cafenelei Guguță.

Dar acest articol nu este despre a nega informațiile din presă și nici despre faptul că Ciuhrii nu are legături cu Plahotniuc. Prin acest articol vreau să atrag atenția la felul cum ProTV Chișinău a favorizat deschis noul proprietar al terenului pe care se află cafeneaua ligioasă.

Așadar, acest Ceslav Ciuhrii a fost numit recent în fruntea Federației Moldovenești de Tenis, iar în jurul său sunt și niște adjuncți. Păi iată că unul din adjuncții lui este Cătălin Giosan. Dacă o să dați o căutare pe goagăl, o să găsiți numele lui Giosan în dreptul logoului ProTV Chișinău. Ei bine, pentru a nu înconjura tema prea mult și pentru a reduce din suspans, menționez că Giosan este directorul postului ProTV Chișinău, adică a postului unde ieri s-a dat emisiunea cu ”lămuriri”. Deci prietenul la nevoie se cunoaște și se ajută necondiționat 🙂

Îmi este curios ce față a făcut Lorena Bogza când s-a trezit cu un om băgat pe sticlă pe pile și probabil free. Mai mult, Lorena comenta anterior despre Guguță și clădirea inexistentă și neplănuită de 13 etaje, iar ieri seara a stat frumușel în fotoliu și s-a „lămurit” că a fost dezinformată și a dezinformat la rîndul ei foarte activ. Dar uneori părerea e ca zicala: ”Ce e val ca valul trece” 🙂

Apropo, oare emisiunea de ieri o să fie citată de „presa liberă și independentă” de la noi? Înțeleg că este o emisiune de cancan, însă informațiile au fost de interes public și chiar au detonat niște idei țîcnite despre veșnica implicare și vinovăție a lui Vlad Plahotniuc!

Distribuie acest articol